Oba vrtita razne Enter sandmane pa Bon Jovi, nobeden od njiju pa ne bo spustil Fight fire with fire, al pa kakšne Nuclear Assault. Ampak še vedno bolje to, kot ndh cigumigu na aktualu. Pa oba imata doseg cca 15 km iz Lj.
fuck, se strinjam,sem ža slišal recimo Master of Puppets,bi se pa prilegel kakšen Angel of Death (Slayer),pa Indians (Anthrax) ali pa recimo Dead Embryonic Cells (Sepultura),Violent Revolution (Kreator...
Ja, Angel of Death ma enga od najbolj legendarnih kitarskih rifov. Slayerji so dobri. Bolj so stari, bolj so brutalni. Za Exodus lahko rečem isto... Exibit A in B sta fenomenalna. No, vsemu temu se bodo na omenjenih postajah izognili… ...prikaži več v širokem loku. Namesto tega nas bodo razveselili z November Rain od Gunsov
Ne bi vedel. V bistvu obe te postaji poslušam izključno v avtu. Pa še to bolj na krajših vožnjah. Na daljših povežem avtoradio prek bluetooth s telefonom in si rolam muziko z yt. Kadar sem sam, seveda. Žena in tamala… ...prikaži več nimata smisla za dobro muziko. Babe pač.
Bi ja. S čim pa? Tebe, klosarja povohala ne bo. S svojo socialo jo lahko pelješ kvečjemu na burger. Sej jo še domov ne mores peljat. Kaj bo pa mama rekla?
Tragedija u pm
BMK
Ja ubaga Jana….kaj pa njenonpocetje pr vseh 1000+ ostalih njenih bivsih? 😂 preluknana ko svicarski sir!
Ta radio je le še debatni krožek par ljudi ki se imajo za voditelje. Že zdavnaj ne poslušam več.
Ugibam, morda sedaj poslušaš radio Ognjišče. Božja beseda, pa to..
Radio BOB in Rock sta zakon!!!
Ne Ender zdaj poslušam radio Vatikan.
Edini pravi radio Rock radio
Tudi Bob ni slab!!!
Oba vrtita razne Enter sandmane pa Bon Jovi, nobeden od njiju pa ne bo spustil Fight fire with fire, al pa kakšne Nuclear Assault. Ampak še vedno bolje to, kot ndh cigumigu na aktualu. Pa oba imata doseg cca 15 km iz Lj.
fuck, se strinjam,sem ža slišal recimo Master of Puppets,bi se pa prilegel kakšen Angel of Death (Slayer),pa Indians (Anthrax) ali pa recimo Dead Embryonic Cells (Sepultura),Violent Revolution (Kreator...
Ja, Angel of Death ma enga od najbolj legendarnih kitarskih rifov. Slayerji so dobri. Bolj so stari, bolj so brutalni. Za Exodus lahko rečem isto... Exibit A in B sta fenomenalna. No, vsemu temu se bodo na omenjenih postajah izognili… ...prikaži več v širokem loku. Namesto tega nas bodo razveselili z November Rain od Gunsov
Rock radio ima vsaj na primorki doseg do Unca, pol ga pa zmanjka. Je pa vseeno boljši kot vsa nakladanja od drugih radijev, da o reklamah ne govorim
Žal so Slayer leta 2019 zaključili svojo kariero!!!
Mah, serjejo z reklamam tud tam. In isto so butaste kot povsod.
veliko manj jih je, veliko.
Ne bi vedel. V bistvu obe te postaji poslušam izključno v avtu. Pa še to bolj na krajših vožnjah. Na daljših povežem avtoradio prek bluetooth s telefonom in si rolam muziko z yt. Kadar sem sam, seveda. Žena in tamala… ...prikaži več nimata smisla za dobro muziko. Babe pač.
P.S. takrat se vrtita rock ali bob. Tolk sem ju že zdresiral
Počasi se žabo kuha :D.
Jana, z veselem bi te potolažu ;)
Bi ja. S čim pa? Tebe, klosarja povohala ne bo. S svojo socialo jo lahko pelješ kvečjemu na burger. Sej jo še domov ne mores peljat. Kaj bo pa mama rekla?
SoftFucker 24 ur na dan, a nisi šel po zdravile?
Sirotek. A ti sploh stoji? Ti bos koga osrečil, ja.🤣🤣🤣🤣
No, dej že popij zdravile, milo-šević ;)
Bebo infantilni
Bebo te bo jebo, dokler ne priznaš, da si esdeesovski mongoloid.
Jebo te bebo🤣🤣🤣
Gustlček, kaj pa mami prav, ko najde svinjske rjuhe od tvojga drkanja🤣🤣🤣🤣
A ti je že navila ušesa?🤣🤣🤣🤣
Teb jih bo JJ navil, pa še koruzni storž v rit nabil ;)
He, he, bebo te tvoj jajo s svojim šiptarsikim kurcem v rit. Ti je všeč, ne?
Te rajca, ko pomisliš, da ga žnandraš svojemu idolu jj🤣🤣🤣🤣
In ti bos babo tolažu???? Še na roke si ga ne mores vreči brez vuagre🤣🤣🤣🤣🤣
Jana odpri šampanjec in se poveseli, da si se ga znebila. Lahko bi te celo življenje vlekel za nos.
Spet nove limonade :D
Koli me burac.😄😉