Slovenija
88 ogledov

"Bolnica že tri dni leži na hodniku"

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 13:57 13.september 2016.

    Prisežem ,če bi moj starš hudo bolan ležal na hodniku bolnice bi naredil štalo na UKC ! Pa naj pridejo vsi specialci me boli ..............spomnite se Bavčarja ,Zidarja in ostalih tajkunov ,kako so ravnali z njimi v bolnišnicah kot da ...prikaži veča so bogovi ,uničili pa so Slovenijo.

  • Jagijagi1 14:05 13.september 2016.

    Na žalost vse po starem! Očitno bo potrebna še kaka Izola!

  • stanko75 14:59 13.september 2016.

    Izol bo sigurno še veliko glede nato kako se dela v slovenskem zdravstvu.

  • Majazmaja 15:32 13.september 2016.

    Nekateri komentarji so nastrojeni proti zdr. osebju, kot bi bili oni krivi za razmere v zdravstvu ... Gre za ministrstvo, spoštovano ljudstvo!!! Ministrstvo odreja denar za prostore, preglede, operacije! Zdravstveno osebje (zdravniki, sestre, administrativa itd.) so odgovorni le za izvajanje ...prikaži več storitev. Verjetno NE veste ali se delate, da ne veste, kako to poteka: ministrstvo neki bolnišnici odredi denar za 1000 uroloških pregledov letno. 1000 pacientov pride samo do avgusta, ostale sprejmejo, ker jih ne morejo odsloviti in to gre v minus te bolnišnice. To bi lahko uredili tako, da bi VSAK posameznik v zdravstveno blagajno prispeval malo več - govorimo o max. 5 EUR. Naslednji primer je pomanjkanje ustreznih specialistov - tukaj gre spet za problem MINISTRSTVA, ker specializacije že MNOGO LET razpisuje ministrstvo in NE bolnišnice in na ministrstvu se NE ozirajo na to, kaj potrebuje POSAMEZNA bolnišnica, pač pa bulijo v splošne številke. In NE, ne delam v zdravstvu, pač pa v gospoda

  • Majazmaja 15:45 13.september 2016.

    Kaj bi naredil ti? Kam bi jo premestil? Bi jo poslal domov? Bi poslal domov kakega drugega pacienta? Verjetno veš, da je NE sme dati na kakšen drug oddelek oz. celo poslati domov. No, da vidim, kaj bi naredil ti.

  • stanko75 11:49 13.september 2016.

    "Lahko pa zagotovimo, da so bili vsi ustrezno in kakovostno oskrbljeni".To je za njih oskrba, v najbolj zakotnem hotelu Somalije sem za 1,2$ na dan imel boljšo namestitev kot tale gospa. Pa sem bil na dopustu ne pa v bolnici.

  • Avatar Leon
    Leon 08:41 14.september 2016.

    MajaZmaja oprosti ,ampak v prejšnjem režimu nič ni bilo zastonj ! Narobe in namerno so te napačno poučili . Imeli smo vse kar so naši dedki in babice ,mame in očetje po vojni zgradili s prostovoljnim delom in samoprispevki za ...prikaži veča bolnice ,šole ...itd . Ne verjami jim ,lažejo .

  • smejka 11:28 13.september 2016.

    Poberimo kravatarjem kar so nakradli in imeli bomo denarja za zdravstvo, šolo in še bo ostalo!

  • maresem 09:58 13.september 2016.

    Šus od Milojke Celarčeve naj jo odpelje domov, ko je babura tako pametna in sposobna... delati iz kruha drek.

  • dd 10:47 13.september 2016.

    Sramota za zdravstvo. Naj takoj odgovarja in odstopi zdravnik, ki je tako absurdno stanje bolnice na hodniku dovolil.Če bomo pacienti dopustili, da bodo z nami delali kot z drekom, bo zmeraj slabše.

  • Majazmaja 15:43 13.september 2016.

    In NE, ne delam v zdravstvu, pač pa v gospodarstvu. Obstaja rešitev za slovensko zdravstvo, ampak je za Slovenistan, kjer ljudje še vedno mislijo, da živijo v prejšnjem režimu, kjer je bilo vse zastonj (na kredit!!!), nesprejemljiva. Tujina (Švica, Skandinavija ...prikaži več ...), ki jo nkateri tako poveličujejo, ima super sistem, ki bi ga lahko vpeljali tudi tukaj, ampak potem nekateri ne bodo mogli krasti. Dokler raja v parlamentu in javni upravi ne bo spremenila mišljenja, se bodo dogajale čakalne vrste, spanje na hodniku, najcenejša zdravila in ostala oprema, zbiranje zamaškov itd. To, zadnje, se mi sploh zdi sramotno.

  • gornik 18:08 13.september 2016.

    Izola se bo morala zgoditi tovarišici za zdravstvo.

  • Ferluci 18:00 14.september 2016.

    Odvisno od bolnika. Kakšnega vplivneža ali politika prav gotovo ne bi zdravili na hodniku. Vse ostalo komentiranje ne brezvezno in brezpredmetno.

  • vrtnica 13:41 13.september 2016.

    tudi , če res načrtujejo 3 tedensko obnovo prostorov, bi morali zagotoviti druge primere prostore v okviru UKCL. Tako hud bolnik ne more ležati , več dni, na hodniku...Skrajno neprimerno.....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.