Trajnostno

Bomo za plastenke plačevali kavcijo? Vlada je odločila

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 19:22 27.avgust 2026.

valda ni potrebn...ja nebodo svojim odvzeli moznosti onesnazevanja okolja...oz. natancneje kurjenja plastike v pečeh!!!

• Jernej65 00:17 28.avgust 2026.

Zbiranje plastike za Janezovce ni problem. Je Tramp reku, da je to potrata časa.

• rd2dmk2 21:24 27.avgust 2026.

ločeno se zbere 80 % platenk . pa to je največji vic od dinozavrov naprej. kako le če so pa plastenke in pločevinke skupaj v isti kanti. in kako se jih loči ? a se jih mar da skupaj reciklirat ...prikaži večt ? edin kdor zbira čiste pločevinke je dinos. in tam zelo ločujejo pločevinke od konzerv. kar ni isto ! jok drageci moji. p.s. a veste da imate še celo problem slovenskih pločevink za pivo in nemških pločevink za pivo. eno so iz aluminija druge pa iz železa. no kako jih ločujete vladni bukselni.

• oneh 23:15 27.avgust 2026.

Si že slišal za sortirne centre za ravnanje z odpadki ali vidiš zgolj Janšo? Tisto kar vržeš v smeti in konča v smetarskem avtu gre v tak zbirni center, kjer se strojno in/ali ročno sortirajo odpadki.

• marko8539 02:29 28.avgust 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 3.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• damjan01 19:10 27.avgust 2026.

vse prišleke je treba naučit slovensko brat in razumit takoj bo bolši rezultat z smetmi

• 4krogci 19:25 27.avgust 2026.

glej zivim na vasi...okoli mene sami avtohtonci cistokrvni domaci, ki na vseh volitvah obkrozajo samo sds in nsi....amak nebos verjel njim je lazje vrzt plasticno embalazo v pec na drva, kot pa jo vrzt v kanto za embalaz pred hiso, ...prikaži več ceprav plačujejo tudi odvoz tistih smeti.....in pol to veselo smrdi vsak dan!

• BenX 20:47 27.avgust 2026.

Damjan, sodeč po tvojem pisanju in slovnico ti tudi nisi ravno čistokrven. 🤭

• Ender3 21:14 27.avgust 2026.

Damjan Saksida problem režuje z razumevanjem slovenskega jezika. Medtem, ko se večina izpostavlja z znanjem tujih jezikov.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.