No Borut povej na glas kdo te je prvi napičil .
Samo debili to razkrivajo, objavljajo pa tudi.
In to je bil naš predsednik?
pravijo da Borut rad ima ne le ženske
Samega sebe pa nadvse.
'No, zdaj bova pa to temeljito spremenila ...' In Potem ga je od zadi napičil Janša.
to kar sedaj počne je ravno tako trapasto, kar je počel celo življenje... traparije.
Na žalost smo mi te traparije plačali in na posledicah živimo....
Jaz ga nisem volil, na žalost nas je bilo premalo.
Janez mu je vrgel žajfco na tla, ko so se tuširal po fusbalu!
Barbika
Kdaj se bo pokesal, da je zapravil mejo s Hrčki in da je izdajalec slovenskega naroda?
Čudno da mu ne sodijo, kajne?
Barbika deli nasvete.. KOMU???
In takega človeka smo/so izvolili za predsednika. Zanimivo pa je, da se nobeden ne pozabava z njegovimi računi-plačili potovanj in hotelov. Ali je to nedolžnost iz minulega dela...
Bolj star bolj trapast.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
No Borut povej na glas kdo te je prvi napičil .
Samo debili to razkrivajo, objavljajo pa tudi.
In to je bil naš predsednik?
pravijo da Borut rad ima ne le ženske
Samega sebe pa nadvse.
'No, zdaj bova pa to temeljito spremenila ...' In Potem ga je od zadi napičil Janša.
to kar sedaj počne je ravno tako trapasto, kar je počel celo življenje... traparije.
Na žalost smo mi te traparije plačali in na posledicah živimo....
Jaz ga nisem volil, na žalost nas je bilo premalo.
Janez mu je vrgel žajfco na tla, ko so se tuširal po fusbalu!
Barbika
Kdaj se bo pokesal, da je zapravil mejo s Hrčki in da je izdajalec slovenskega naroda?
Čudno da mu ne sodijo, kajne?
Barbika deli nasvete.. KOMU???
In takega človeka smo/so izvolili za predsednika. Zanimivo pa je, da se nobeden ne pozabava z njegovimi računi-plačili potovanj in hotelov. Ali je to nedolžnost iz minulega dela...
Bolj star bolj trapast.