Super za gesto, samo meni se zdi, da ni iz pravega namena. Očitno mu upada pozornost, ki bi jo sedaj na vsak način želi izsiliti nazaj. Ubogi!
Verjetno so ga v tej katrci posneli v akciji s kakšnim fantom, da ga je Janez potem celo brezhrbtenično "kariero" držal za jajca..
lahko ga odpelje na odpad !
Ti glede na svoj letnik tudi spadaš na britof. P.S. avto te bo preživel
Glede na to , da je rezervoar skoraj poln se splača dati za njo 40 000 E ...
Borči je mislil, da bo slaven še po smrti. Kakšna zmota. Slaba dva meseca po odhodi iz predsedniške palače ga nihče več ne omenja.
Glede na to , da je rezervoar skoraj poln se splača dati za njo 40 000 ...
Jaz pa enkrat za spremembo ne bom sral po njem, ker bo nekaj prispeval za dobro stvar. Hvalil ga pa tudi ne bom, ker vem, da je to samo obupan poskus, kako dobiti še nekaj medijske pozornosti,
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Super za gesto, samo meni se zdi, da ni iz pravega namena. Očitno mu upada pozornost, ki bi jo sedaj na vsak način želi izsiliti nazaj. Ubogi!
Verjetno so ga v tej katrci posneli v akciji s kakšnim fantom, da ga je Janez potem celo brezhrbtenično "kariero" držal za jajca..
lahko ga odpelje na odpad !
Ti glede na svoj letnik tudi spadaš na britof. P.S. avto te bo preživel
Glede na to , da je rezervoar skoraj poln se splača dati za njo 40 000 E ...
Borči je mislil, da bo slaven še po smrti. Kakšna zmota. Slaba dva meseca po odhodi iz predsedniške palače ga nihče več ne omenja.
Glede na to , da je rezervoar skoraj poln se splača dati za njo 40 000 ...
Jaz pa enkrat za spremembo ne bom sral po njem, ker bo nekaj prispeval za dobro stvar. Hvalil ga pa tudi ne bom, ker vem, da je to samo obupan poskus, kako dobiti še nekaj medijske pozornosti,