Slovenija

Brane Gregorčič nam je povedal, kdaj pričakujejo več dežja in padec temperatur

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 14:25 06.avgust 2026.

Ali lahko zahtevamo odškodnino od letalskih družb,ker nam zasvinjujejo zrak,sam vprašam

• miho 20:04 06.avgust 2026.

Ko bodo pa padavine prišle, bodo pa v obliki toče in nalivov, zaradi katerih bomo spet imeli poplave.

• Štajerc200 02:18 07.avgust 2026.

@ Garancija: Z vprasanjem bi bolj zadel, ce bi vprasal, ce lahko dobiš odskodnino zato, ker te je foter naredil z okrnjenimi možgani. Res imas nwumne komentarje. Ok..glede letal...povprecna poraba je okoli 3l kerozina/100km na potnika. ..priblizno enako, kot ti ...prikaži več svinjaš z avtom, ce se v avtu peljete trije potniki.

• francisca1 14:50 06.avgust 2026.

Izgubil sem vse družinske naložbe na tej lažni investicijski platformi (Aurum). Sprva je bilo težko živeti, ampak ko sem našel in stopil v stik s to ekipo za obnovitev na Trustwavehackerstech @ gmail com, mi je uspelo vse povrniti.

• Janez_533 16:16 06.avgust 2026.

Ne ga srat, no! Bi rad še druge spravil tako daleč, da bi "težko živeli"??? Nategun! Ne vem, kaj dela moderator, da ne briše tako očitnih nategunskih komentarjev!

• miho 20:05 06.avgust 2026.

Janez, problem je, da ne moremo prijaviti takšnih komentarjev. Jaz sem že dobilo tudi žaljiv komentar, pa ne morem nič storiti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.