Slovenija

Branko Gregorčič razkriva, da nov vročinski val prihaja že kmalu

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • lucas18 12:22 03.julij 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com

• bobubob 12:43 03.julij 2026.

Kajpada, omega blokada elninja. Ja, Gregorčič? Ali pač samo medsebojno obračunavanje velikih sil z uporabo vremena poleg bomb in raket?

• radovednica 13:32 03.julij 2026.

Daj, prastari Gregorčič, pojdi v penzijo in ne vleci denarcev namesto drugih. Če ne znaš napovedati kaj pametnega dežja, na JV smo še vedno pri nekaj kapljah na m2, tudi teh traparij ne napoveduj. Spokaj se in bodi tiho!

• francek 14:29 03.julij 2026.

Pri napovedi za 25 dni v naprej ni nič ekstremnega 31 st. max kar pa ni nič posebnega, bomo videli, kako natančen je arso.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.