Slovenija

"Za bogate vse, za mlade nič!"

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 14:05 22.april 2026.

Gonite se u 3.........ine,političarski izkorišćevalci delovnih ljudi.jebite se.

Iuckyss1 13:45 22.april 2026.

Prva reačnost naše podtaknjene vlade..kot sem napovedal..Vse za bogate, ostali se jebite..

malonaokoli 13:33 22.april 2026.

Ni problema Alenka, naši 4 UNI izobraženi otroci niso rezidenti RSlovenije od leta 1993.

• cigomigo 18:58 22.april 2026.

se govori da je Gospa Vesna baje rekla da je ena kuzla ali glupača ukrala 2 milijona . Pa kaj si jih je u rit potisnila da je niso dobili pri kraji, Je pa res da ima zelo veliko rit

• ToSmJest 14:39 22.april 2026.

Amerikanizacija zdravstva my ass. Ali nismo hoteli druge Švice? Najdite mi javnega zdravnika v Švici. In če je to tako slabo, zakaj potem največji zagovorniki javnega zdravstva niso zadovoljni s tem in hodijo na zdravljenje v zasebno Švico? Na čelu ...prikaži več s Kučanom naprej ...

• eeee 14:28 22.april 2026.

Kdaj bomo dobili vrnjene ukradene bančne delnice in obveznice? Naj rajsi to pove.

Leon 14:52 22.april 2026.

Delnice ZVON 1 in ZVON 2 so odšle v Vatikan za swingers party !

• eeee 15:47 22.april 2026.

Ne govorim o njih, ampak o NKBMR in podrejenih obveznicah NLB. Tisto je bila čista kraja. Razlage se mi ne ljubi pisat, ker bi mi vzelo prevec časa. Če si kaj spremljal, veš, o čem govorim

• Naklonsky 20:33 22.april 2026.

Daj, Alenčica ne bluzi ker nimaš pojma! Vse si zhebala, zdaj pa pametuješ! Odnehaj, je že napočil tvoj čas, se ti ne zdi?

• marialorca 15:28 22.april 2026.

**** da bodo bogati imeli še več, podnaslov pa nič za mlade in za povprečnega človeka **** Ta misel lahko pomeni, da se strinja z interventnim zakonom (potrdi bi upravičenost hreščečih 2,5M€) ali da se ne strinja (v boj za ...prikaži več malega človeka, ki bo dal glas ob ponovnih volitvah).

• munja 14:13 22.april 2026.

Spizdi Bratušca, zdaj boš spet najbolj pametna (beri: aj nid mani).

• popokatopetl 14:39 22.april 2026.

Sem zihr da nimaš 7k ojrotov plače, da bi sam imel kej od "razvojne kapice" ;)

• munja 18:52 22.april 2026.

Nimam 7 imam več, razvojno kapico si pa naj nekam zatakne, baba zmešana neprebavljiva.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.