Magazin /magazin/vip
40 ogledov

Bratuškova krvavi za državljane

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 11:50 23.oktober 2013.

Kaj je impotentni butalci, ko naša prelepa predsednica daruje kri, ni vam prav, ko bi pa to delal vaš plešasti idol iz SDSS, potem je to za vas super.

• Ferluci 16:20 23.oktober 2013.

Jaz je z aparata ne bi več snel.

• smejka 17:45 23.oktober 2013.

joj joj joj....saj nam tako vsak dan kri pijeMi navadni smrtniki kri damo in se ne hvalisamo okrog

• dragec 18:46 23.oktober 2013.

Ma vi ste vsi SDSSSSovci, mamu vam ssovsko

• Veteran 19:21 23.oktober 2013.

Tudi Bratuška uporablja populistične poti Pahorja - pa to so res totalno odštekani v tej vladi!!

• Anton Petric 09:52 23.oktober 2013.

Ona krvavi za nas? HahahahahahaA mi ne krvavimo zaradi "njenih" ukrepov? Pa še najhujše nas čaka! Gospa Bratušek, saj niso volitve blizu, da bi krvodajalsko akcijo obešali na velik zvon. Koliko nas je Slovencev, ki redno ali neredno hodimo ...prikaži več na krvodajalske akcije zaradi humanitarnosti in ne zaradi medijskega pompa. Saj je vaša kri edina dobra stvar, ki jo bomo mali ljudje (delavci, kmetje, nezaposleni...) dobili od vas. Zresnite se in darovanje krvi opravite sami, brez vam tako ljubih novinarjev. Naredite še kaj za male ljudi, ki živijo z minimalnim OD, razen darovanja krvi, npr.: uvedite velik davek na luksuz, zvišajte minimalni OD, vzpostavite pravičen sistem socialnega in zdravstvenega varstva, ustavite propad slovenskega gospodarstva, šolstva, zdravstva, socialnega sistema... Levo-sredinska? Hahahahaha ---> Bolj neoliberalna, južnokorejskega tipa...

• Pinoki 08:39 23.oktober 2013.

No, to pa je požrtvovalnost. Čestitam. Gospa premierka, za politiko ste to, kar je gospa Damjan Murko za estrado.

• Pepe007 09:34 23.oktober 2013.

Pohvalno.Skrbi pa me, da v kriznih časih premierka v Sloveniji ni 24 ur / dan zaposlena z državniškimi posli.

• kapibara 10:19 23.oktober 2013.

Ma ona krvavi za sebe..!! že od prve menstre naprej, a je že takrat vedela da bodo državljani, zaradi nje, prelivajo kri..tudi moški

• privat 12:06 25.oktober 2013.

da mam jaz njeno plačo bi tudi jaz dajal zdravo kvalitetno kri!!! Kako da jaz dam bledo ,brez vitaminov ,mineralov kri...samo dobitnika te moje krvi bi zajebal!! Treba je biti politik in imeti lepo zdravo kri...in vse ugodnosti politikov.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.