Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
5674 ogledov

Brez dodatnih vprašanj so jih financirali, čeprav sploh niso vedeli, kaj počnejo

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar NickMason
    NickMason 08:27 12.september 2024.

    Za mladino obstaja odlična alternativa,naj se prijavijo v vojsko,bo bolj koristilo kot drogiranje ki se po zdravljenju tako in tako drogira in hodi po metadon za potuho in več njih hodi vsak dan posebej ,tako da so večinoma vsak dan ...prikaži več zadeti,pri socialni pa z orng drogo in tako vsak mesec dokler se ne stegne

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 06:59 12.september 2024.

    Ni čudno da je štala, če odvisnike vodi Krek...Kot da bi AA vodili Vizjak, Simonitti in oni ki pije samo vodo iz špricerja..Počivalnik..

  • brandy3 08:47 12.september 2024.

    Država bi morala omogočiti dodatno izobraževanje kadra v Srečanju ali financirati zaposlitev dodatnih strokovnjakov. Izjava ekonomskega tehnika, če je resnična, je pod vsako kritiko. Mora na dodatno izobraževanje socialnih veščin in do takrat lahko morda pogojno dela pod nadzorom in ...prikaži več prisotnostjo strokovne osebe. Striktnost je potrebna. Poznam primer, ko so starši financirali povratek drogeraša iz južne Italije domov, ker tam ni zdržal in je doma ostal drogeraš. Žalostno.

  • brandy3 08:40 12.september 2024.

    Skupnost Srečanje je dokaj uspešna metoda, ki je nastala veliko prej, kot se je država sploh zavedala problematike odvisnosti. Temelji na tem, da odvisniku poskuša onemogočiti, da bi prišel do adiktivnih substanc, kar je popolnoma logično. Če država finančno podpira ...prikaži več dejavnost, ki je sama ne zmore ustrezno organizirati in je dražja od Srečanja, je to zelo dobro s stališča davkoplačevalcev. Država se ne sme mešati v metodologijo, mora pa meriti njen uspeh. Novinar, ti se ne spoznaš na to temo.

    • Avatar Leon
      Leon 09:10 12.september 2024.

      brandy 0.3 ......gre za "komune z elementi strokovnega dela", medtem ko se v končnem poročilu, ki so ga lani poslali na ministrstvo, naslavljajo kot terapevtska komuna. To je podobno kot vsi ostali RKC zavodi ! Tudi Zavod sv. Stanislava in ...prikaži več Slomška deluje na črpanju davkoplačevalskega denarja ! To je kraja denarja ! https://erar.si/etc/nevladne/#transakcije

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.