Slovenija
34 ogledov

Brezposelni zaslužkarji

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dusan72 22:46 03.julij 2011.

    ne čudijo, da bomo pri svoji finančni situaciji za prihranek 50€ izbrali raje fušarja.

  • dusan72 22:04 03.julij 2011.

    Če si pa pošten in odpreš SP, se ti pa država prav kmalu obesi za vrat z davki. Kmalu ugotoviš, da ti od 1000€ mesečno mačeha pobere polovico, ostalo ti pa ne ostane niti za položnice. Ni čudno, da se ...prikaži več novonastale firme zapirajo kot po tekočem traku oziroma se jih vedno več nagiba k "fušanju". Če res ne zaslužiš vsaj 2000€ mesečno in bi rad živel skromno, ti veliko drugega niti ne preostane. HVALA država za tako visoke davke. Še tisti ki bi radi delali kmalu izgubijo voljo.

  • smito23 22:10 03.julij 2011.

    država je to področje že pred časom želela urediti z zakonom o malem delu, kasneje bi del tega področja dodatno uredili tudi z zakonom o preprečevanju dela na črno. pa je narod raje nasedal hujskanju vatikanskih kleribanov in do slovencev ...prikaži večcev sovražnih esdeesovcev. tako smo ostali na točki, ko se delo na črno ne preprečuje, prav tako se tudi ne daje možnost brezposlenim, da bi na pošten način nekaj zaslužili in razbremenili državno blagajno. zaradi tega in še mnogo drugega je potrebno:Recimo NE janšizmu!

  • dusan72 22:44 03.julij 2011.

    Kaj pa vem. Zakon o "delu na črno" sem bežno preletel in nisem videl koristi ne zase ki imam SP pa bi z veseljem naredil sosedu brezplačno uslugo, ne za druge brezposelne, ki bi mogoče za par evrov kdaj komu ...prikaži več pomagali. Edino kar sem videl je kako hoče država spet povleči korist zase in ravno zato sem bil PROTI (nisem šel glasovati, govorim o svojem razmišljanju). Po drugi strani berem neke nonsene o računih z "ničlo". Recimo, da polagam ploščice. Normalno stane z računom to 500€ (pišem na pamet). Z znancem ali mogoče ceo neznancem se zmenim, da mu naredim to za 300€ in mu izdam račun za 0€. Oba zadovoljna, zakonsko nesporno, butasta država pa zadovoljna? Pa to je še mladostniku z osnovno logiko smešno.Država sama ne ve kaj hoče oziroma ve. Hoče samo denar (veliko denarja), zakone pa kar nekaj na pamet postavlja, da so ovce zadovoljne. Kot SP mi gredo seveda v nos vsi fušarji, ki mi odžirajo delo. ampak dokler država ne najde učinkovitega načina preprečevanja le tega, naj se

  • privat 13:03 26.september 2011.

    koga sploh zanima če delovc zasluži par evrov za obstoj družin??? Lopovi raje skrbite za razvoj Slovenije...če pa neznate opravljati svojega poslanstva ,še vedno se lahko pridružite ljudem na zavodu pa si sodite sami...Delo na črno je nujno zlo zaradi ...prikaži veči nesposobnosti vodenja socialne države...Če nebi bilo tega dela kdo pa bi vas lahko plačeval?? Z socialo...debili

  • pilotko 08:16 26.september 2011.

    Glede na izbrisane iz evidenc smo že daleč preko meje 120.000 brezposelnih, v državo pa preko izkoriščevalskih zasebnih agencij "menedžerji" še naprej vlačijo svoje sonarodnajke na tisoče Albancev, Bolgarov in Romunov, ki za euro na uro živijo po štalah ob ...prikaži več četrt kruha in pašteti.Le kako lahko Slovenci ob vseh tekočih stroških preživimo ob takih bedastočah in taka državno - birokratska ureditev naj crkne čim prej !!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.