ne razumem. Gre za goljufivo poročanje. Kakšni so to mediji, če so "SPODBUJENI ZA PRAVIČNO POROČANJE" in lepšanje javne podobe. To ni medij, to je PR agencija. Jaz tega gnoja od Cirmana ne bi več povohal. Naj pomiva posodo v McDonaldsu.
@ALBERT. kako ne razumeš, da novinarji ne smejo dobivat plačil za članke? ker to niso več novinarji ampak agitatorji, PR-ovci. Ko enkrat vzameš denar si PIZDA. in tak nima več kaj komentirat na Odmevih. Če pa to skrivaš si pa… ...prikaži veča še večja pizda. In to je GOLOB.
Vsa Evropa se vrti okoli Slovenije in Janševih tvitov, ja bravo. Evrope ni, brez močnega gospodarsta, silne težke industrije, naftnih polj ki jih premoremo, Evropa je odvisna od našega plina, ……. Dejansko smo mi, pičkin dim in ……. v Siera… ...prikaži več Leone. A ministrant Golob in jazbina kulovcev bo vse obrnila na glavo, z nosem pod nojevim repom
dušen12.. čist kamot lahko pridelamo dovolj plina v SLO,, samo proizvodnjo sadja in zelenjave moramo iz 36% samooskrebe zvišat na 99% pa bo.. predvsem če bomo sadili zelje in fržou.
JJ King is in da motherfucking house...deal with it..
bljitva, kaj se poskušaš smešiti še z angleščino. Če je to vse, kar zmoreš, potem si šolo prespal.
pali dalje za iste pare...
JJ King
bljitva na Kong si pozabil, če ga poveličuješ. Sramotiš se !
Enter se bo razpičo.
Ender se čudi enoumju regrutiranih aktivistov. Huda selekcija, ko med slabimi izbereš najslabše. bizarno !
KAJ PA TO? https://vipavska.javnost.si/2022/04/04/pozar-novinarka-necenzurirano-si-je-od-goloba-dobila-103-000-e/
"Kredibilni" sumljivo financirani mediji se spravljajo na Necenzurirano.si - neprecenljivo! 😄
MK nabijaš z Požarjevimi trači. Sprašujem se, zakaj ni v zaporu, saj širi samo laži, klevete in populizem.
ne razumem. Gre za goljufivo poročanje. Kakšni so to mediji, če so "SPODBUJENI ZA PRAVIČNO POROČANJE" in lepšanje javne podobe. To ni medij, to je PR agencija. Jaz tega gnoja od Cirmana ne bi več povohal. Naj pomiva posodo v McDonaldsu.
Dobila je od Goloba tvoji hodijo fehtat v Republiko Srbsko.
ALI GOLOB PLAČUJE NOVINARJE: DA ALI SE NOVINARJI DELAJO NEODVISNE: DA ALI JE GOLOB GOLJUF IN NOVINARJI NAVADNA PIZDA PR-ovska: DA
@ALBERT. kako ne razumeš, da novinarji ne smejo dobivat plačil za članke? ker to niso več novinarji ampak agitatorji, PR-ovci. Ko enkrat vzameš denar si PIZDA. in tak nima več kaj komentirat na Odmevih. Če pa to skrivaš si pa… ...prikaži veča še večja pizda. In to je GOLOB.
Leon, vedno me nasmejiš s tvojim komedijanskim pristopom, ko razvijaš tehtne argumente o nastanku velikega poka,
Vsa Evropa se vrti okoli Slovenije in Janševih tvitov, ja bravo. Evrope ni, brez močnega gospodarsta, silne težke industrije, naftnih polj ki jih premoremo, Evropa je odvisna od našega plina, ……. Dejansko smo mi, pičkin dim in ……. v Siera… ...prikaži več Leone. A ministrant Golob in jazbina kulovcev bo vse obrnila na glavo, z nosem pod nojevim repom
https://twitter.com/JJansaSDS/status/1499796211636842497
Torej nisi še prioravljen, da sprejmeš teorijo zarote?
dušen12.. čist kamot lahko pridelamo dovolj plina v SLO,, samo proizvodnjo sadja in zelenjave moramo iz 36% samooskrebe zvišat na 99% pa bo.. predvsem če bomo sadili zelje in fržou.
https://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/589-kdo-je-v-resnici-ivan-janez-jana-in-kakno-vlogo-igra-e-od-afere-jbtz-1988-naprej-
Dušan12, nekateri živite v prikletnem strahu ob slabi hrani. Tudi vam bodo spremembe prav prišle in delali boste, kaj bolj koristnega !