Za takšne primerke bi morali imeti sodišča za hitre postopke, Samica-izolacija 1 leto, voda in kruh, da razmisli o svojem dejanju, nato izgon za vedno iz EU.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Ne bo presenečenje, če se bo naknadno izvedelo, da je imel grški državljan brez stalnega bivališča pred grškim še katero drugo državljanstvo.
Taka golazen si zasluži edino metek v čelo na licu mesta...
Pro*leti volilci, ki že dolgo postavljajo na oblast gnide od ljudi namesto poštenjakov, ki bi hitro naredili red.
Za takšne primerke bi morali imeti sodišča za hitre postopke, Samica-izolacija 1 leto, voda in kruh, da razmisli o svojem dejanju, nato izgon za vedno iz EU.
Opozorilo SŽ! Ko bodo potnikom popustili živci.....zaradi njihovega norčevanja iz potnikov!
Bo Mahnič naredil red če mu ne bo zmanjkalo belega
Ti se kar norčuj, ko se bo kdo spravil na tebe, boš vesel vsake pomoči.
Bo pa s črnim doštukal.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com