Slovenija

Brutalni posnetki s slovenske kmetije: Delavce tepejo in izkoriščajo

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    karjola 19:54 15.maj 2026.

Kapitalizem in imperialistična demokracija. res samo lepe in pozitivne stvari. res smo druga švica.

• maček 20:07 15.maj 2026.

Ostro so obsodili blalalalalalal,naj ga sodniki če imajo jajca ostro obsodijo.

• eeee 23:09 15.maj 2026.

Pri nas vsi v glavnem vse ostro obsojajo, so ogorčeni, zaskrbljeni, pa pozivajo... naredi pa nihče nič

jezeran 20:24 15.maj 2026.

Tele bajsije bo pa treba izgleda malo obdelati.

• koala9 20:49 15.maj 2026.

Zakaj pa teh Bobnarjev ne bojkotirajo in nihče naj nikoli več nič ne kupi od njih. Še bolje pa bi bilo, da bi prišli na obisk enih šest švedov z Dolenjske in bi malo pokazali temu Bobnarju, kako je to ...prikaži več fino, če te nekdo mlati ko vola. Mogoče bi pomagalo za nekaj časa. Oblast itak ne bo naredila nič.

• vojko19 21:40 15.maj 2026.

Bobnarji ni policije, inšpekcija korupcija

• eeee 22:41 15.maj 2026.

Pri nas jih že bomo,brez skrbi. Nobene pičkarije od njih ne kupim. Treba jih je uničiti.

• jakec1575 19:50 15.maj 2026.

nic davkov pa po 7 dneh bolniska pa to! vozijo pa subvencionirane traktorje za pol mio eur. bogi. v glavo se razume. nobena firma ne dobi tolk subvencij kot kmet

• graf 20:52 15.maj 2026.

absolutno ne podpiram takšne nečloveške obravnae do tujih delavcev , glede tvojega spotikanja ob traktorje ki jih omenjaš se pa nikakor ne morem strinjat ! Se mogoče zdi da kmetje s traktorji hodijo v LJ po nakupe , hodijo k ...prikaži več maši z njimi al kako ? Tut jst imam traktor , ampak ga imam zato da mi pomaga pri delih na poljih in v gozdu ! Ti pa ki si kratkoviden vidiš samo traktorje ne pa tudi njihovih lastnikov ki so v petek in svetek na njivah zato da boš TI imel kaj dati v usta ...

• rd2dmk2 21:03 15.maj 2026.

graf- še k žegnjanju in na pir v oštarijo.

• vojko19 21:38 15.maj 2026.

Noben vas ne sili biti kmetje, brez subvenci ki vam ji damo bi morala biti hrana cenejša ne pa nas odirate s kvazi bio pridelavo

• eeee 23:01 15.maj 2026.

Kaj pa bomo brez kmetij? Transportni tokovi se lahko hitro ustavijo. Smo to videli. In potem ne bo paradajza iz Maroka, krompirja iz Egipta.... Kaj bomo žrli potem? Že tako smo ugonobili praktično vso prehransko industrijo. Kar nismo zjebali sami, ...prikaži več smo prodali tujcem, ki lahko kadarkoli spokajo in recejo "ko vas jebe". In potem? Treba je upostevati tudi okoljski vidik. Brez obdelave zemlje se bodo njive in travniki zarasli. In ljudje? Naj prodajo vse skupaj in se oni pridejo v mesta? Kot da že ni

• eeee 23:06 15.maj 2026.

.. dovolj natrpano. Glede subvencij: SLO ima naravne danosti, kot jih pac ima in z njimi ne more konkurirati poceni uvoženi hrani. Cel EU kmetijsli sektor je na subvencijah, le da levji delež pobaše velekapital, za kmeta pa ostane drobiž. ...prikaži več Še nekaj: o varnosti uvožene hrane najbolje govorijo odpoklici, ki jih je po vec na dan.

• rd2dmk2 23:51 15.maj 2026.

eee- a si nekaj spregledal--- tle pretepajo delavce. in kot si sam omenil slovenija ima naravne danosti. no ja.. če bi iskoristili te danosti ¸in izdelke ponudili v sloveniji, ne pa da prodajajo v tujino, mi pa če hočemo jesti ...prikaži večti moramo kupovat tuje. ko bom siguren, da mi kmet prodaja tisto kar je pridelal sam in ne tisto kar je poceni kupil in mi samo preproda- potem bom tudi od njega kupoval, ampak s ceno, ki ne vsebuje marž verige, ki je običajna med kmetom in kupcem.

• eeee 00:48 16.maj 2026.

Repliciral sem predvsem vojku. Z danostmi pa sem mislil predvsem na pogoje pridelave, ki so, kakršni pač so. In absolutno obsojam izkoriščanje in zlorabo delavcev. Za pošteno delo morajo biti pošteno plačani ob spištovanju vse delovnopravne zakonodaje. Enako kot domači ...prikaži veči delavci. Niso oni nikogaršnji sužnji. In v moji košari se ne bo znašlo nič z njegovih farm. V to si lahko prepričan.

Bozo53 21:26 15.maj 2026.

Vem, da so tile kmetje okol Šenčurja in Brnka pizde, ampak, da so pa take to pa nisem pričakoval. Bojkotirat Bobnarja in ga spravit na boben, pizdo požrešno pokvarjeno!!

• eeee 22:44 15.maj 2026.

👍bomo. Že leta bojkotiramo žide. Bomo pa še bobnarje

• Facja 19:56 15.maj 2026.

Brodnjak je rekel, da so še prenežni, če jih bodo premalo mlatili in jim celo za jest dajali, bodo delavci zbežali na Hrvaško (tam baje dobijo še za piti).

• irena213 19:47 15.maj 2026.

Janševi volivci? Kristijani? Domoljubi?

• rd2dmk2 21:09 15.maj 2026.

torej dejmo se malo vprašat - tisti maloumni bajsek se piše ?.... če je lastnik firme to.. potem upam da nihče več v sloveniji ne kupi nič kar ima ime bobnar. če je pa to delavec oziroma preddelavac oziroma kapo, ...prikaži več potem pa prvo agencijo ki je posredovala za zaposlitev štrafat, nato pa zapret to firmo. zapret - podržavit...pa zarad mene če jo dobi tud Kordiš. mislite da to ni dovolj- kako bi to prenesli na vašem delovnem mestu vi ??!!

• hudini 20:05 15.maj 2026.

Naj grejo delat na Kordižovo njivo

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.