Magazin /magazin/vip
104360 ogledov

Burni odzivi znanih na nastop na Evroviziji: Resnik udaril brez dlake na jeziku

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 13:29 15.maj 2025.

Ko prideš nekam brez da bi se prej pomeril s konkurenco doma je pač tak rezultat.... Ni izvajalec kriv, krivi so tisti ki so ga izbrali. Še najbolj pa tisti, ki mislijo da moramo trošiti denar na tem sranju....

• maček 11:36 15.maj 2025.

Pa saj je revček, pustite tega slakonjo. Naj joka v miru.

• Kondor 15:56 15.maj 2025.

V pesmi ni življenja in neko jamranje ljudi v Evropi ne zanima in tudi nobena čustva do Slakonje in njegovega življenja ne gojijo.

• Majazmaja 15:27 15.maj 2025.

Skladba je totalno brezvezna, dolgočasna in ni bila evrovizijski material. Morda pred 30., 40. leti, ampak v današnjih časih pa ne. Tako jokcanje ljudem ni všeč in jokavci pač izpadejo. Škoda, da ni šla na Evrovizijo July Jones, ki se ...prikaži več približa sodobnim trendom.

• bobubob 12:08 15.maj 2025.

Evrovizija? Kaj je že to?

• munja 15:15 15.maj 2025.

...in kjeeeeee je že to!!!!!!!!

• jezero 06:15 16.maj 2025.

Bolezen žene je skušal iskoristiti za svoj uspeh! Sluzavo,

• PPiikkaa 11:19 16.maj 2025.

Evrovizija nima več nobene zveve s popevkami, zato je škoda časa in denarja za udeležbo.

uros8 17:44 15.maj 2025.

Zakaj delati dramo iz povsem nepomembne zadeve, kot je (ne)uvrstitev na Eurosong? Meni bi bil pa na Eurosongu zanimiv komad Vlada Pilja (Lepi Dasa) Joške do Koroške. Dosti energičen se mi zdi. Seveda pa vem, da ni bil med konkureco ...prikaži večo tistih pesmi, oz. izvajalcev, ki so se želeli preiskusiti na Eurosongu.

• Susaney1785 16:45 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Pierre 13:50 15.maj 2025.

Jaz bi poslal Agropop, super melodije, teksti, pa še žurko na odru znajo naredit!!!

karjola 06:26 16.maj 2025.

Klemen ni nastavil riti tapravemu

• Mr.G. 12:16 18.maj 2025.

Ravno malce gledal včerajšnje nastopanje. Hmmmm......ne vem no. Ampak, to ni več Evrovizija. To je nekaj....čudnega. Po mojem mnenju(kar se spomnim 20 let nazaj) je to zdaj neko politično lizanje riti ena drugi državi. Države, ki se niso uvrstile(za nekatere ...prikaži veče je že prav da se niso) so vseeno lahko glasovale. Nič ne prispevam, lahko pa jem klobase! Meni osebno totalna zavožena bedarija.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.