Ko prideš nekam brez da bi se prej pomeril s konkurenco doma je pač tak rezultat.... Ni izvajalec kriv, krivi so tisti ki so ga izbrali. Še najbolj pa tisti, ki mislijo da moramo trošiti denar na tem sranju....
Skladba je totalno brezvezna, dolgočasna in ni bila evrovizijski material. Morda pred 30., 40. leti, ampak v današnjih časih pa ne. Tako jokcanje ljudem ni všeč in jokavci pač izpadejo. Škoda, da ni šla na Evrovizijo July Jones, ki se… ...prikaži več približa sodobnim trendom.
Zakaj delati dramo iz povsem nepomembne zadeve, kot je (ne)uvrstitev na Eurosong? Meni bi bil pa na Eurosongu zanimiv komad Vlada Pilja (Lepi Dasa) Joške do Koroške. Dosti energičen se mi zdi. Seveda pa vem, da ni bil med konkureco… ...prikaži večo tistih pesmi, oz. izvajalcev, ki so se želeli preiskusiti na Eurosongu.
Ravno malce gledal včerajšnje nastopanje. Hmmmm......ne vem no. Ampak, to ni več Evrovizija. To je nekaj....čudnega. Po mojem mnenju(kar se spomnim 20 let nazaj) je to zdaj neko politično lizanje riti ena drugi državi. Države, ki se niso uvrstile(za nekatere… ...prikaži veče je že prav da se niso) so vseeno lahko glasovale.
Nič ne prispevam, lahko pa jem klobase!
Meni osebno totalna zavožena bedarija.
Ko prideš nekam brez da bi se prej pomeril s konkurenco doma je pač tak rezultat.... Ni izvajalec kriv, krivi so tisti ki so ga izbrali. Še najbolj pa tisti, ki mislijo da moramo trošiti denar na tem sranju....
Pa saj je revček, pustite tega slakonjo. Naj joka v miru.
V pesmi ni življenja in neko jamranje ljudi v Evropi ne zanima in tudi nobena čustva do Slakonje in njegovega življenja ne gojijo.
Skladba je totalno brezvezna, dolgočasna in ni bila evrovizijski material. Morda pred 30., 40. leti, ampak v današnjih časih pa ne. Tako jokcanje ljudem ni všeč in jokavci pač izpadejo. Škoda, da ni šla na Evrovizijo July Jones, ki se… ...prikaži več približa sodobnim trendom.
Evrovizija? Kaj je že to?
...in kjeeeeee je že to!!!!!!!!
Bolezen žene je skušal iskoristiti za svoj uspeh! Sluzavo,
Evrovizija nima več nobene zveve s popevkami, zato je škoda časa in denarja za udeležbo.
Zakaj delati dramo iz povsem nepomembne zadeve, kot je (ne)uvrstitev na Eurosong? Meni bi bil pa na Eurosongu zanimiv komad Vlada Pilja (Lepi Dasa) Joške do Koroške. Dosti energičen se mi zdi. Seveda pa vem, da ni bil med konkureco… ...prikaži večo tistih pesmi, oz. izvajalcev, ki so se želeli preiskusiti na Eurosongu.
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Jaz bi poslal Agropop, super melodije, teksti, pa še žurko na odru znajo naredit!!!
Klemen ni nastavil riti tapravemu
Ravno malce gledal včerajšnje nastopanje. Hmmmm......ne vem no. Ampak, to ni več Evrovizija. To je nekaj....čudnega. Po mojem mnenju(kar se spomnim 20 let nazaj) je to zdaj neko politično lizanje riti ena drugi državi. Države, ki se niso uvrstile(za nekatere… ...prikaži veče je že prav da se niso) so vseeno lahko glasovale. Nič ne prispevam, lahko pa jem klobase! Meni osebno totalna zavožena bedarija.