Svet
23 ogledov

Časopis brezplačno delil Mein Kampf

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • AnzeSmolej 19:06 11.junij 2016.

    naj še dodam da so židje najbolj sovražen narod v zgodovini. Nobenega naroda oz. ljudstva niso tolikokrat IZGNALI v zgodovini kot prav njih. Nekaj je v njihovih genih, da jih preprosto ne moreš prenašati - to ve vsak, ki je ...prikaži več imel opravke s turisti iz izraela.

  • Mihael Skumavc 18:27 11.junij 2016.

    Knjigo je potrebno najprej prečitati, predno jo komentiraš!1. Ni bil Hitler prvi in ni zadnji, ki je o Judih mislil kot je!Že Faraoni so napisali na zid piramide, kaj si mislijo. Pa Rimljani, pa vsi Europski narodi. Pa ...prikaži več šahiist R. Fišer, pa Nixon, pa Ford,.......2. Judje so se norčevali iz vseh kultur in nacij in verstev, kjer so bili in ne bili! Iz DeGola so se horunsko norčevali, ko je bil na parah! Za vernike v Jezusa so izumili izraz Kristusoviritolezniki! (Kristjani=Kristus+annus)Pred vojno je bilo, uradno, v Europi 6,5 miljonov židov! Po vojni so našteli, živih, 6,3 miljone Europskih judov!?????

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 19:42 11.junij 2016.

    Knjigo skupaj z opombami nemških zgodovinarjev*Judje so bili kar so bili sedaj pa so kar so. Sej Nemcev tud noben več ne zaničuje za to ker so na milijone nedolžnih pobil načrtno. Izrael je pa svojo zgodba ker so ...prikaži več podobno ujeti in nesrečni pod enimi in istimi slabimi politiki kot ljudje v Sloveniji. Pa to ne pomen da smo zdej vsi (/ večina) koruptivci pa da bi mislil samo nase tko k naši vrli politiki.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.