Slovenija /slovenija/crna-kronika
106 ogledov

Če bo obsojena, bo otrok z mamo v zaporu?

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Papaja Popi 15:01 22.februar 2017.

Otroka vzet in dat v jasli.V čem je problem ?Morilka otrok si ne zasluži, da vzgaja še enega in lahko tudi tega umori.Pa na njega se ne bo vedno izgovarjala, ko bo hodila na sodišče in bo ...prikaži več potem vse skupaj zastaralo.

• Majazmaja 17:15 22.februar 2017.

... moji trije nečaki se, ko so bili pri meni, pri dveh, treh letih še niso sami tuširali, pač pa sem jim pomagala jaz.

• Žurnalček 20:13 22.februar 2017.

Na mizo , noge narazen in vzeti otroka isti moment ko zajoka !!! Kaj dela CSD da mi je samo vedet !!!!!

• Majazmaja 17:14 22.februar 2017.

Novorojenček v jasli ne more, ker ga ne sprejmejo (sprejemajo 10 - 11-mesečnike). Na CSD-jevem spisku je cca. 400 parov, ki čakajo na posvojitev otroka. Nekateri tudi po 10 let. V tem primeru je možno, da mama res ni ...prikaži več ubila hčere, pač pa je to naredil njen partner - oretepal jo je z njenim dovoljenjem in vedenjem! Pa vendar to, da hčere ni ubila, ne izključuje ali zmanjšuje njene krivde, saj je na smrt pretepenega otroka videla in bi morala poklicati pomoč. Pa je ni, torej je sokriva smrti (umora, uboja - ne vem, kako se klasificira ... Zame je uboj, zaradi katerega bi morala do smrti v arest). To kaže na to, da ni sposobna prepoznati otrokovih potreb, torej ni sposobna skrbeti zanj in kot taka ne sme imeti roditeljskih pravic. Sprašujem se tudi, kako so lahko starejše, skoraj odrasle sestre in otrokov oče ignorirali poškodbe otroka - le-ta je namreč pri njih preživel po nekaj dni. Ga niso kopali / tuširali in oblačili? Ne vem, no, ampak moji trije nečaki se, ko so bili pri

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.