Slovenija

Če boste imeli radio preveč na glas, vas bo močno udarilo po žepu

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • herman3 08:29 28.januar 2026.

Same prepovedi, potem pa nekateri govorijo, da smo v Jugi živeli v diktaturi. Radia ali TV ne smem imeti na glas, cucki pa lajajo cele noči.

• maček 09:57 28.januar 2026.

Jaz ne slišim nobenega cucka,samo prdeče avt9mobile iz katerih prihaja tidi glasba za žile rezat.

• popokatopetl 09:56 28.januar 2026.

Največja neumnost da so še vedno policaji pristojni za subjektivno odločanje kaj je preveč naglas in kaj ni. Kot da decibelmetri ne bi obstajali. Še v našem bloku imamo problem z določenimi stanovalci, ki so strašansko občutljivi za hrup drugih, ...prikaži več ampak sploh ne opazijo kadar sami zganjajo galamo.

Leon 07:54 28.januar 2026.

Kdo bo vse to nadzoroval ?

• herman3 08:31 28.januar 2026.

Sosed bo poklical policijo, kasirat pa jim ne bo težko.

Leon 08:35 28.januar 2026.

Katero policijo imaš v mislih ? Policijski orkester ?😂

• jfp 10:06 28.januar 2026.

Očitno naši butasti parlamentarni zakonodajalci še niso slišali nič o merskih sistemih. Če morajo izmeriti neko dolžino, vedo, da je nekje meter, pa termometer tudi znajo uporabiti. Če bi pa želeli meriti jakost valovanja v akustiki, pa bodo poklicali policaje, ...prikaži več ker so njihova ušesa edini merilni instrument, ki natančno merijo tudi hrup. To samo pove, da imamo v državnem vrhu same debile, ki se delajo norca iz naroda.

• sandi76 18:15 28.januar 2026.

Kam pa spada oziroma kako se sankcionira razbijanje cerkvenih zvonov ?

torolino 19:34 28.januar 2026.

Spada pod tradicijo kot drenje hođe z minateta.

• sandi76 10:05 29.januar 2026.

torta: ja, samo pri nas se ne derejo z minareta , zvonovi pa pri nas razbijajo !

• jfp 14:13 28.januar 2026.

Prosim glavnega pri Žurnalu, da moje vprašanje posreduje zakonodajalcu: Moj sosed je invalidsko upokojen zaradi bolezni pljuč. Cele dneve res močno in dolgotrajno kašlja. Sliši se , kako se muči še z idcedkom. Ker me to res moti, pa se ...prikaži več mi tudi smili, ali lahko pokličem policijo, da mu bodo prepovedali kašljati. Če bi imel kaj proti osebi, ne zaradi kašlja, potem bi jih že poklical. Oni imajo tako sfrizirena ušesa, da še travo slišijo, kako raste.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.