Po zadnjih razpoložljivih podatkih so uradne cene goriva v Luksemburgu približno:
Bencin EuroSuper 95 (E10): 1,726 €/l
Bencin SuperPlus 98 (E5): 1,894 €/l
Dizel (B7): 1,804 €/l A ni fino za njih ,ki imajo 5000 evrov plače,in ves javni promet zastonj
Bomo jutri in tako gladko preskočili našo zadnjo podražitev! Smo naredili dovolj prostora za hrvaški bencin, ha, ha, ha... Domov pa ravno obratno pridemo z napolnjenim rezervoarjem, seveda minus tistih 5-6 litrov potrebnih za povratek, ker ne verjamem, da bo… ...prikaži več čez 10 - 14 dni gorivo pri nas cenejše... Razlika v ceni pa vseeno ni takšna, da bi se splačalo iz notranjosti ekstra vozit le po gorivo, če pa lahko spotoma po nižji ceni napolniš še rezervoar, pa tega seveda ne boš ignoriral...
OK sem malo prevozil to bivšo yugo. Tankal, avto pa ni bil jajc cukal, skoraj ugasnil na mestu? P mi pravi en domorodec, malo vode, malo nafte za turiste je OK.
Neumnost. Mi spreminjamo Cene na 1 teden, Hrvati na 14 dni- to je edina razlika, nima politika Goloba ali Janše nič zraven. Počakajte nekaj dni in Hrvati bodo na enaki ceni.
Vsak pravi domoljub bo tankal v Sloveniji in tako pripomogel delničarjem Petrola ,da lahko preživijo v težkih časih za Slovenijo .
Dobra.
In kdo je uvedel tedensko regulacijo. Golob!
Tomo, zakaj pa je Janša ne ukine??? Ima vse vzvode, ampak mu očitno ustreza. Bi ti moral narisati?
Po zadnjih razpoložljivih podatkih so uradne cene goriva v Luksemburgu približno: Bencin EuroSuper 95 (E10): 1,726 €/l Bencin SuperPlus 98 (E5): 1,894 €/l Dizel (B7): 1,804 €/l A ni fino za njih ,ki imajo 5000 evrov plače,in ves javni promet zastonj
Sedaj bodo Petrolove črpalke rasle za vsakim vogalom... ni kej ... pobrati je treba do zadnjega evra ubogim domoljubom... KONČNO SO NAŠLI SVOJ MIR...
Vlada rabi denar za Ukrajino in NATO
Vrhunski menađer je pustil blagajno ne le prazno ampak v globokem minusu.
YaKo, se ne spomniš več kolk je slo javni dolg v času svoje zadnje vlade povečal tvoj vrhunski meneđer, 10.8 MILIJARD EUR? Pa ni bil 4 leta.
Bomo jutri in tako gladko preskočili našo zadnjo podražitev! Smo naredili dovolj prostora za hrvaški bencin, ha, ha, ha... Domov pa ravno obratno pridemo z napolnjenim rezervoarjem, seveda minus tistih 5-6 litrov potrebnih za povratek, ker ne verjamem, da bo… ...prikaži več čez 10 - 14 dni gorivo pri nas cenejše... Razlika v ceni pa vseeno ni takšna, da bi se splačalo iz notranjosti ekstra vozit le po gorivo, če pa lahko spotoma po nižji ceni napolniš še rezervoar, pa tega seveda ne boš ignoriral...
Domoljubi bodo točili nafto doma, da podprejo to Janševo greznico.
... če pa kupite zraven še 2 šteki cigaret, pa še dodatnih 16 EUR
Kalimero ma vas rad.
Hehe, zanimivo, desnosučni komentatorji so pa tiho, zakaj neki?
Na hrvaškem čakajo v vrsti za bencin
Poglejte predvidene cene goriv na HR od torka dalje pa boste lahko jamrali.
Ja sam iz Hrvatske,točim 95 redovito u Sloveniji jer se vozim oko 200km više.To vam je više od 10L razlike!Pa vi sad računajte.
Ta je res modra.Naj grem iz Bohinha tankat na Hrvaško?🤔
OK sem malo prevozil to bivšo yugo. Tankal, avto pa ni bil jajc cukal, skoraj ugasnil na mestu? P mi pravi en domorodec, malo vode, malo nafte za turiste je OK.
Neumnost. Mi spreminjamo Cene na 1 teden, Hrvati na 14 dni- to je edina razlika, nima politika Goloba ali Janše nič zraven. Počakajte nekaj dni in Hrvati bodo na enaki ceni.
pujsa pepa pa ničččččč