bil eden izmed teh s 100in enkrat udarjenem bemflom v pozno jesenskem času ko sem grabil listje okol hiše, na vrtno mizo razloži cel komplet kao "AMC posode" , potem tipu preden pride do cene razložim da tisto ni AMC… ...prikaži več , on se pa zaklinja da je in oh in sploh ... vse dokler nisem šel v stanovanje in mu prinesel pokazat PRAVI AMC pisker ! No , pol se je pa ekspresno zmazal ...
AMC posoda, najboljši noži, eden je z BMW x1, modre barve LJ reg oznake, stara reg. tablica. Mudi se mu v Švico in ima letalo čez 2 uri.
bil eden izmed teh s 100in enkrat udarjenem bemflom v pozno jesenskem času ko sem grabil listje okol hiše, na vrtno mizo razloži cel komplet kao "AMC posode" , potem tipu preden pride do cene razložim da tisto ni AMC… ...prikaži več , on se pa zaklinja da je in oh in sploh ... vse dokler nisem šel v stanovanje in mu prinesel pokazat PRAVI AMC pisker ! No , pol se je pa ekspresno zmazal ...
Če vam Ž24 oglašuje.....ne nasedajte, tako kot ne tistim, ki vam prodajajo Resnico.....samo povvemo....
Če vam pridejo prodajati nože, povprašajte še za pištole in puške. Levičaarji so vedno bolj agresivni.
Ne vem, ampak ljudi, ki kar tako odprejo vrata svojega doma tujcu in ga spustiijo notri, mi nekako niti ni žal...