bil eden izmed teh s 100in enkrat udarjenem bemflom v pozno jesenskem času ko sem grabil listje okol hiše, na vrtno mizo razloži cel komplet kao "AMC posode" , potem tipu preden pride do cene razložim da tisto ni AMC… ...prikaži več , on se pa zaklinja da je in oh in sploh ... vse dokler nisem šel v stanovanje in mu prinesel pokazat PRAVI AMC pisker ! No , pol se je pa ekspresno zmazal ...
Zbirajo se v LJ.,v BTC-ju,na tržnici v lokalu na začetku tržnice,to so Madžarski romi,policija bi tudi morala malo preverit od kje jim avtomobili,vozijo se z dragimi avti Slovenskih registrskih oznak,to,da ja,pred nosom jih imate,samo v marico jih treba strpat
Storilci izkoriščajo naivnost ljudi ter pod pretvezo prodaje pogosto vstopijo v hiše in kradejo vrednejše predmete. Občanom svetujejo, naj neznancev ne spuščajo v domove. Če opazite sumljive osebe, takoj obvestite policijo na številko 113.
Kje je tukaj pomankanje razumevanja!!!???
mateja nekaterim ne moreš dopovedat nič, ker nimajo možganov - mislim na tega neumnega komentatorja Kmodrega, ki misli, da je pameten. Pamet ga je v velikem krogu obšla.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 9.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
WhatsApp: +228 90 44 79 15
AMC posoda, najboljši noži, eden je z BMW x1, modre barve LJ reg oznake, stara reg. tablica. Mudi se mu v Švico in ima letalo čez 2 uri.
bil eden izmed teh s 100in enkrat udarjenem bemflom v pozno jesenskem času ko sem grabil listje okol hiše, na vrtno mizo razloži cel komplet kao "AMC posode" , potem tipu preden pride do cene razložim da tisto ni AMC… ...prikaži več , on se pa zaklinja da je in oh in sploh ... vse dokler nisem šel v stanovanje in mu prinesel pokazat PRAVI AMC pisker ! No , pol se je pa ekspresno zmazal ...
Če vam Ž24 oglašuje.....ne nasedajte, tako kot ne tistim, ki vam prodajajo Resnico.....samo povvemo....
Vpišite se v strelsko društvo (Odojek Mahnič)
zakaj pa ne, kaj je s tem narobe, vsak ima pravico, cepec!!!
Zbirajo se v LJ.,v BTC-ju,na tržnici v lokalu na začetku tržnice,to so Madžarski romi,policija bi tudi morala malo preverit od kje jim avtomobili,vozijo se z dragimi avti Slovenskih registrskih oznak,to,da ja,pred nosom jih imate,samo v marico jih treba strpat
Naivnost Slovenceljev ne pozna meja .Dokaz so volitve !
Ne vem, ampak ljudi, ki kar tako odprejo vrata svojega doma tujcu in ga spustiijo notri, mi nekako niti ni žal...
....nam je žal....pomankanja razumevanja....
Storilci izkoriščajo naivnost ljudi ter pod pretvezo prodaje pogosto vstopijo v hiše in kradejo vrednejše predmete. Občanom svetujejo, naj neznancev ne spuščajo v domove. Če opazite sumljive osebe, takoj obvestite policijo na številko 113. Kje je tukaj pomankanje razumevanja!!!???
ti modri imaš veliko pomanjkanje pameti. To se vidi v vsakem tvojem bednem komentarju.
mateja nekaterim ne moreš dopovedat nič, ker nimajo možganov - mislim na tega neumnega komentatorja Kmodrega, ki misli, da je pameten. Pamet ga je v velikem krogu obšla.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 9.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com WhatsApp: +228 90 44 79 15
Če vam pridejo prodajati nože, povprašajte še za pištole in puške. Levičaarji so vedno bolj agresivni.