sem se nasmejal, ko sem tega siromaka galeta videl na protestih o rtv. ne morem razumeti, da zraven vseh intelektualcev, ki jih ne manjka na levi strani, sploh starejših, ki so posledica zgodovine, pošiljajo v prve bojne vrste tega loleka,… ...prikaži več ki je bolj dvojnik mr. beana, kot pa nek markanten intelektualen obraz. mogoče je celo dober človek, ki pa se mu je povsem odpeljalo, ko je prišel iz vasi v mesto in so ga stari mački porinili v ogenj. že na kilometer se vidi, da je popolnoma nesposoben.
Nadvse pomembna dnevna novica
Lahko bo Kučanov novi obraz ker Gale je preslab.
sem se nasmejal, ko sem tega siromaka galeta videl na protestih o rtv. ne morem razumeti, da zraven vseh intelektualcev, ki jih ne manjka na levi strani, sploh starejših, ki so posledica zgodovine, pošiljajo v prve bojne vrste tega loleka,… ...prikaži več ki je bolj dvojnik mr. beana, kot pa nek markanten intelektualen obraz. mogoče je celo dober človek, ki pa se mu je povsem odpeljalo, ko je prišel iz vasi v mesto in so ga stari mački porinili v ogenj. že na kilometer se vidi, da je popolnoma nesposoben.
Odgovarja pa prav tako kakor se v tistem trenutku situacija ravno dogaja, spreminja kazni po potrebi, pravi pravnik.
Vsi Kučanovi novi obrazi nimajo za burek proti velikemu JJ, človek je 3-tjič premier SDS bo še zmagovala ni vprašanja!!
smeh je pol zdravja pravjo, hvala za hecne "novice" iz sveta žogobrca, samo povejte kdaj začnemo zbirat štoflce in pošiljat 1919#uefa 5
Pišejo o fuzbal novicah, ker je še zmeraj preveć ćefurjev v SLO..