Dejstvo je, da zloglasne tekme v Bergamu, ki je povzrocila tisoce smrti ni odpovedal, ceprav bi jo lahko. Obracajte kakor hocete, ta madez mu bo ostal do konca zivljenja. Zaradi tega so njegove kritike sedanje vlade popolnoma nekredibilne in absurdne.… ...prikaži veče.
Sicer pa se vede in deluje kot tipicen komunajzarski diktator, izrazito nasilno, nedemokraticno in antipaticno. Tak domisljavi pavijan ocitno ni sposoben konsenza in dialoga, kaze pa tudi na
veliko mero socialne nekompetence.
Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5.
obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Dejstvo je, da zloglasne tekme v Bergamu, ki je povzrocila tisoce smrti ni odpovedal, ceprav bi jo lahko. Obracajte kakor hocete, ta madez mu bo ostal do konca zivljenja. Zaradi tega so njegove kritike sedanje vlade popolnoma nekredibilne in absurdne.… ...prikaži več Sicer pa se vede in deluje kot tipicen komunajzarski diktator, izrazito nasilno, nedemokraticno in antipaticno. Tak domisljavi pavijan ocitno ni sposoben konsenza in dialoga, kaze pa tudi na veliko mero socialne nekompetence.
Kapo dol ! Najbolj vpliven Slovenec na svetu, tko politično kot gospodarsko !
Tudi spoštovan .....
Zelo načelen, kar se denarja tiče, je pa načeln kot Boris Kobal, a si ti tut not padu padu, pridem vč ksnu, toje rvoja načelnost klošar Leončk
Ja, pa ja. Malo važen, slava mu je stopila v glavo, drugače pa nič posebnega. Ima pa podporo STA medijev, kar mu daje 'kredibilnost'.
Dejstvo je, da zloglasne tekme v Bergamu, ki je povzrocila tisoce smrti ni odpovedal, ceprav bi jo lahko. Obracajte kakor hocete, ta madez mu bo ostal do konca zivljenja. Zaradi tega so njegove kritike sedanje vlade popolnoma nekredibilne in absurdne.… ...prikaži veče. Sicer pa se vede in deluje kot tipicen komunajzarski diktator, izrazito nasilno, nedemokraticno in antipaticno. Tak domisljavi pavijan ocitno ni sposoben konsenza in dialoga, kaze pa tudi na veliko mero socialne nekompetence.
peter zdravila ste pozabil vzeti
Bolesni Čeferini,bolesni Tomaž.
Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Najbolj vpliven na svetu je sigurno Boris Kobal, ne pa zgoraj omenjeni fazan, starejši se spomnijo te besede
Dejstvo je, da zloglasne tekme v Bergamu, ki je povzrocila tisoce smrti ni odpovedal, ceprav bi jo lahko. Obracajte kakor hocete, ta madez mu bo ostal do konca zivljenja. Zaradi tega so njegove kritike sedanje vlade popolnoma nekredibilne in absurdne.… ...prikaži več Sicer pa se vede in deluje kot tipicen komunajzarski diktator, izrazito nasilno, nedemokraticno in antipaticno. Tak domisljavi pavijan ocitno ni sposoben konsenza in dialoga, kaze pa tudi na veliko mero socialne nekompetence.