Slovenija
128 ogledov

Celoten senat KPK podal odstop

Komentarjev 32
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Speedy006 13:00 29.november 2013.

če že nihče ne spoštuje njihovih odločitev (razni J.J in Z.J) potem delovanje komisije nima nobenega pomena. Edino pravilno, da so odstopili.

• enola 14:38 29.november 2013.

Ja, ampak ti te letnice ne boš dočakal, niti je ne bo kdorkoli od nas... :S

• ocean 13:59 29.november 2013.

Če sem prav razumel si je vodstvo KPK-ja vzelo čas največ do marca naslednje leto. Torej je KPK v odstopu. Morda pa gre le za pritisk, da bi si pridobili večje kompetence... Kar se pa odstopov tiče, bi pa morala ...prikaži več odstopiti kompletna vlada in pa vsi tisti poslanci, ki so ponovno glasovali za nepremičninski davek.

• alfredo 14:25 29.november 2013.

Po Kosu in Klemenčiču zdaj pričakujem trio Jože Pirjevec - Matevž Krivic - Božo Repe.

• zokius 16:05 29.november 2013.

Klemenčiču ter njegovi ekipi vse pohvale. Žal mi je, da je odstopil, da je obupal na točki, ko smo ljudje že imeli upanje, da se pa vseeno nekaj spreminja.

čavez 16:33 29.november 2013.

Dragi slovenčki to je to ko ima mafija svojo lastno državo, smo mi vsi pobrite ovce še kožo nam bodo mafici v kratkem slekli.

• LJ24 13:43 29.november 2013.

Ljudje se ne zavedajo, da je KPK edini organ, ki lahko pokaže s prstom na levo in desno bando. Brez KPK smo samo v še večjem dreku. Najraje bi se zamrznil za 50 let in da me potem odmrznejo. ...prikaži več Blazno me namreč zanima kako bo ta država preživela?

• Ecaf Koob 17:39 29.november 2013.

OPUS DEI IZ MURGEL MA VAS RAD

• Veteran 18:19 29.november 2013.

Svoje poslanstvo so opravili, drugo pa ni pomembno. Upam, da bodo sedaj tudi sami preganjani?!

• kukin 18:46 29.november 2013.

Čestitke celotni komisiji za zelo neugodno družbeno delo.Se strinjam če nimaš orodja in ni podpore za spremembe je bolje, da greš...Lopovi se itak smejijo in kradejo denar že s kamioni naprej.Itak davčnih blagajn ne rabimo še manj ...prikaži večj pa približno kakšno službo bivše SDK iz socializma. Važno da poslanec Tanko naprej kritizira in nič ne naredi...he, he, he...

• zic 19:06 29.november 2013.

mislim, da je problem v tem, da so lopovi, ki nas kradejo (vsi vemo, kdo so to) pametnejši od te šolane komisije!!!

• Pepe007 19:53 29.november 2013.

V prvem bifeju se dobi "komisija", ki deluje na enakem principu.Kaj bi ti sploh radi povedali? Da bi bili radi super policija?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.