Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
6004 ogledov

Cena proizvodnje vsako leto nižja, kdo so zmagovalci in kdo poraženci

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 09:22 11.september 2023.

Cena proizvodnje čedalje nižja, naši računi pa čedalje višji ! Kaj tu ne štima ?

torolino 12:23 11.september 2023.

Tega smo volili, ki nam kroji cene.

• Ender3 14:44 11.september 2023.

torolino 👎 vprašaj se, kdo je prikletnim pamet krojil. Ubožci slaboumni skupaj s svojim pastirjem..

torolino 21:15 11.september 2023.

Stari zelo si vsekal mimo. Namesto, da se zamisliš, kar imam prav, ti lajaš vedno isto. Revše slepo.

• zdrej 09:16 11.september 2023.

Mi mamo Goloba. Bo rešil ta problem z dvigom cen. Seveda bo pri tem plesal.

• Ender3 14:46 11.september 2023.

Saj ni nujno, da vsi plešemo..Nekateri se odzivate na drugačno muziko z grbavim dirigentom.

• zdrej 15:36 11.september 2023.

Na kvaritone je težko plesat. Če pa manjka ritma pa je skoraj nemogoče.

Garancija 09:47 11.september 2023.

Hahaha, bedasto vprašanje

Anion6anion 12:55 11.september 2023.

Zakaj pa potem vse podražitve?

• jazalen 11:53 11.september 2023.

Ptič bo energo lobije nahranil, raja vedno dražje plačuje in še slabše bo. Stebri pridejo ali ne? To bo €€€€ za elektro podjetja, mi pa na hladnem.

• Ender3 14:49 11.september 2023.

Kaj bi šele bilo, če bi cene določal grbavi vodja..Med in mleko bi bilo samo za izbrance..

• jazalen 14:57 11.september 2023.

ender pošteno povej, davkov, prispevkov, dajatev kot so SOS, prispevek za starost, dohodnina, pesek v oči z nekimi stebri za elektriko...ender...tega v preteklosti ni bilo, pa se lahko na trepalnice postaviš. To je realnost ptiča in njegovih prisklednikov. Torej, življenje ...prikaži več v preteklosti...ne glede na PV je bilo cenejše. Tega ne moreš ovreči, najebali bomo samo še bolj.

• jazalen 14:59 11.september 2023.

ender, samo argumente sem predstavil, verjamem, da te in tebi podobne boli, to ste volili, to imamo. Jaz vsaj dva mandata nisem bil na volitvah, ker ne verjamem nikomur več že res dolgo, ti in tebi podobni zagovarjate to kar ...prikaži več je, četudi je slabše kakor je bilo, ker je to tvoja izbira na volitvah. Argumenti Ender, samo argumenti.

• jazalen 15:01 11.september 2023.

Moral bom plačati SOS s tem nekomu, ki v ujmi izgubil hišo pomagal hišo zidati...a sam sem najemnik in verjetno bom do smrti. a Ender, kaj porečeš na to???? In koliko nas je takšnih v naši Sloveniji??? Takšnih, ki bomo ...prikaži več verjetno vedno najemniki????

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.