Popotnik

Cene letalskih kart v nebo, opazili nov trend

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • janez8383 22:04 14.marec 2026.

Spet bomo slovenci lahko hvaležni našim prijateljem, velikemu hrvaškemu narodu, ki nam bo prijazno poleti odstopil del svoje nadvse čudovite obale, da se bomo slovenci lahko malo sprostili. Neprecenljivo, imeti tako dobre sosede, kot so naši Hrvatje. Pa še cenovno ...prikaži več niso nic posebnega, sedaj, ko se je slovenska minimalna plača po zaslugi Levice (ki jo vsi tako cenimo) tako povečala, bo vsak slovenec na hrvaški rivieri lahko našel nekaj za sebe primernega po njemu primerni ceni.

• irena320 09:33 15.marec 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 13.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• rd2dmk2 21:35 14.marec 2026.

počakte se en mesec pa boste vidli kam bo folk rinu na počitnice . no kam ? v rusijo ! z avtodomi... tankat nafto ! pa šverc domu da bo cisterna kurilca polna. al pa nafilat rezervoar za vodo v ...prikaži več avtodumu z bencinom, da se bo ubogi europejček vozu na šiht s svojim bemflnm,.

• oneh 21:56 14.marec 2026.

Kaj bolj butastega pa že dolgo nisem prebral! In ker so levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- ples se izteka.

• jakec1575 22:59 14.marec 2026.

oneh res te ne razumem. a ti dejansko hoces spet pretepanje sodrzavljanov, represijo?? lej jst nisem proti desnici generalno. demokracija je menjava. vebdar resno? bolniki ala jansa in hojs in pujsek in romana in pijancek in jezek?

• rd2dmk2 09:50 15.marec 2026.

oneh- pr nas je gorivo 1.5€ na liter, kolk je v nemčiji, avstriji ? ko bo tale tvoj braznoglavec trump še kakšen mesece rovaril po iranu in potemn ašel še kubo ali bog ne daj še kakšno državico, kjer bodo ...prikaži več njegovi frendi, polnili denarnice, me zanima od kod boš dobil še nafto? tujci že praznijo naše zaloge, ker vi desnuhi kritizirate vsako akcijo, razen tiste bedarije, ki pride iz vaših riti.

• rd2dmk2 09:56 15.marec 2026.

pa oneh, ker vsak dan zjutraj moraš spet obnovit svoje riganje, te bom in vse ostale spomnil- v štacuno sem lahko šel- po kruh- ki ga je - no daj povej mi zmesil, spekel in naložil kdo? no kdo ceplejn ...prikaži večn pek, ki se nikoli ni testiral. ampak ker si ti in tvoji preskrbeli tako "odlične" maske iz gostilniškega prtička in gumice se me je zobar tako bal da kljub potrdilu nisem smel pred njim odpred svojih ust. dons jih pa lahk, ne glede da sem lahko pred dnevi srečal marsovca.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.