Se eno leto te zmedene stranke bi nas pokopalo. Sem bolj na levi pa ne vidim alternative. niti v SD, ki zadrzuje reforme v zdravstvu skupaj z desusom, ki imajo svoje clane globoko zakoreninjene. prav tako ne v mesecu, ki… ...prikaži več se oglasa cisto premalo, predvsem pa ne dajejo podpore stroki v javnosti ali je novacijo v stranko. na desnici bi jansa moral odditi, da bi dobili zdravo desnico. zdrava desnica bi spodbudila nastanek zdrave levice. in mogoce bi enkrat celo videli pravo demokracijo in ciscenje
Hvalabogu da se je odmaknil, tako hitro kot je vzklilo, tako bo tudi poniknilo vse skupaj s celotno zgodbo o tem našem odvetniku.
Ni pomembno gdo je iz te lažnjive stranke,pri volitvah so opleli.Kakšne obljube,blablabla.....na bruhanje mi grejo.
Se eno leto te zmedene stranke bi nas pokopalo. Sem bolj na levi pa ne vidim alternative. niti v SD, ki zadrzuje reforme v zdravstvu skupaj z desusom, ki imajo svoje clane globoko zakoreninjene. prav tako ne v mesecu, ki… ...prikaži več se oglasa cisto premalo, predvsem pa ne dajejo podpore stroki v javnosti ali je novacijo v stranko. na desnici bi jansa moral odditi, da bi dobili zdravo desnico. zdrava desnica bi spodbudila nastanek zdrave levice. in mogoce bi enkrat celo videli pravo demokracijo in ciscenje
ciscenje zagozdene korupcije.
Večni predsednik stranke kot v SDS, z razliko da SDS obstaja že zelo dolgo, SMC je pa muha enodnevnica.
Česa se je ustrašil? Zavedel se je, da SMC-ja ne bo več v prihodnjem mandatu in da nima smisla kandidirati..
odstopil JJ,nemogoče, saj, on je drugi Tito