Slovenija
30080 ogledov

Ceste spet vzele življenje: V hudi prometni nesreči umrl 57-letni moški

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 09:44 24.avgust 2025.

Sem podobne starosti in imam ševedno (neregistriran) motor. Zajaham pa samo še bicikel zaradi razgibavanja. Pa še to po stranskih cestah v okolici šol. Ne bo država prišparala moje penzije!

• vzev 10:13 24.avgust 2025.

Pač živiš v strahu. Drugi pa uživajo. Vprašanje pa kdo ima več od življenja. To da živiš dalj časa, ne pomeni, da doživiš toliko kot nekdo, ki živi manj časa.

NickMason 10:24 24.avgust 2025.

Toma,po opisanem verjetno nimaš pojma o vožnji,kaj še nisi slišal za vožnjo po predpisih,na cesti ni prostora za afnanje in ego,nesreča pa njikoli ne počiva,pazi lahko ti pade cegel na glavo in te ni,vsak ve kaj in kako,za norce pa ...prikaži več ni opravičila,ampak norci so tudi drugje ne samo na cesti,kaj potem niti iz stanovanja ne greš.

• Ender3 10:32 24.avgust 2025.

Toma dons pa vice trosiš..

• Toma 11:15 24.avgust 2025.

Se vidi, da niste za resna mnenja. Nič hudega, ko si z volkovi, z njimi tudi tluliš! Vožnja po predpisih? To je za strahopetce! Motor imaš zato, da ga priviješ! Živ pa sem še ker mi je notranji glas nekoč ...prikaži več rekel, da moram mimo naše črne točke čimbolj po desni. In res se je takrat neko đubre pripeljalo s cigovozom čisto po levem v nepreglednem ovinku! Me je imelo, da bi šel za njim in ga nagazil, ko bi stopil ven!

• munja 12:24 24.avgust 2025.

Toma, a vožnja okoli šol daljša življenje? Ne zameri, ampak umrl boš, ko ti bo namenjeno, ne prej, ne kasneje.

• sandi76 19:46 24.avgust 2025.

Toma, pozabil si vzet tablete !

NickMason 20:59 24.avgust 2025.

Toma ,super razmišljaš,imam par prijateljev,že dolgo jim svečke hodim prižigat,enakomisleč so bili s tabo.

• sandi76 19:48 24.avgust 2025.

Umrlih čedalje več, vzrok samo en. Policija ne preverja, kaj se dogaja na cestah. Imamo predpise, imamo kazni, samo vozniki se požvižgajo na to. Če bi bila kontrola po cestah, pa pisanje kazni, pa zarubljenje vozil , bi se stvar ...prikaži več spremenila. Tako pa smo prišli do stanja, ko norci ogrožajo tudi tiste, ki vozijo po predpisih, pa nobenemu nič.

• atamama 12:07 24.avgust 2025.

Žalostno, še eno življenje je minilo. Še sreče, da ni soudeležen še kdo, ki bi nedolžen ali zavijal levo, speljeval na glavno ulico, itd in bi mu ta ''ranljiva kategorija uničila življenje''. Naredil bi prometni prekršek s povzročitvijo smrti nehote, ...prikaži več ker nima šans da bi preprečil. Kdo pa k temu največ prispeva. Tisti, ki oblikuje predpise in prepovedi. Prehitevanje po sredini, vrivanje v kolone, itd, ja to so cvetke predlagateljev ''bonitet za to ranljivo kategorijo'' s strani AVP in parih budal

• 4krogci 10:41 24.avgust 2025.

aha zato k je voznik star 57let, pa nebo pisalo zaradi prehitre voznje??

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.