Slovenija /slovenija/crna-kronika
17970 ogledov

Po skrivanju v bosanskih gozdovih se je vrnil v Ljubljano, naravnost v smrt

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Uršula_aLiar 07:28 18.februar 2025.

Škode nobene, če se pobijajo me sabo, edino pri nas imamo zarad tega umazan asfalt in zaščitno ograjo!

• Grunf 08:37 18.februar 2025.

Ti boš pa garancija za to, da ne bodo pospravili še koga drugega razen eden drugea, kaj ne @Uršula.. .

Uršula_aLiar 09:12 18.februar 2025.

Grunf, če bojo tamanili po politikih, nobene škode, sej itak vsi samo gledajo, kje je kaj za ukrast in zgoljufat!!

• PaPajapopi 07:51 18.februar 2025.

Več se piše o teh mafijskih poslih, kot o nečem bolj pomembnem. Prav res me zanimajo ti južnjaki. Vse bi bilo treba izgnati, ki delajo zdraho , ne pa prepoved vstopa za eno ali dve leti.

Leon 08:11 18.februar 2025.

Slovensko sodstvo ima obilico dela za naslednjih 50 let . Berem ,da odškodnina Stanislavu Megliču po 19 letih še ni izplačna v celoti ? Kaj čaka Justina ? https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/zrtev-podivjanih-psov-se-caka-na-pravico-sram-me-je-da-sem-drzavljan-v-tej-drzavi/

• Željko 21:46 18.februar 2025.

Pa pustite jih da se postrelijo med sabo. Zadnjega pa mi pospravimo in je mir

• munja 13:44 18.februar 2025.

Kaj sploh v Sloveniji deluje tako, kot bi moralo??? Vedno večji kaos oz. že katastrofa vsepovsod.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.