Pod streho /pod-streho/na-vrtu

Nekdanji okoljski minister svetuje požige, za kar so globe do 4500 evrov

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 09:08 24.marec 2026.

Krsil je zakon o vodah in zdaj tole. sosedi pa dihajo “svez” zrak. Debil se ni izobrazil, da lahko gnojis naravno brez poziga. s fermentacijo in naravnim razpadom. + bivsi minister, ki ne pozna zakonov. jao!!! ljudje prosim, da ga ...prikaži več ne kopirate. med vasimi sosedi so ljudje, ki imajo lahko dihalne tezave, astme, alergije in podobno. za njih je to smrt. drugic, naj lebna kdo pogasi z gasilskim aparatom.

• atamama 09:37 24.marec 2026.

Jakec, še največ bolezni ob kurjenju je foušija z nagajanjem...

• rd2dmk2 07:41 24.marec 2026.

torej jest ne smem zakurit vejc ki sem jih porezel z mojih 2 jablan na mojem vrtu, sosed, ki meji na mojo parcelo in ima kmetijsko zemljišče pa lahko. in on meni lahko zadimi mojo parcelo na kateri jest živim, ...prikaži več, jest mpa njemu ne smem njegove njive, travnika al kar je že definirano. o sveta preproščina in tile kmetje na KGZS nam pametujeo. p.s. še čudno da dovolijo ne kmetom da si prižgemo cigaro- zgleda da bomo moral status kmeta imet za to

• Toma 07:54 24.marec 2026.

Odnesi mu svoje vejice ter gajbo pira! To bo predvsem pripomoglo k dobrososedskim odnosom! Boš dobil tudi kakšno gajbo krompirja nazaj ;-)

Garancija 08:09 24.marec 2026.

Včasih so čarovnice sežigal,mar ne?

Garancija 08:12 24.marec 2026.

Če si minister še ni rečeno da si tudi pameten

• Toma 08:22 24.marec 2026.

Sam sem si iz UK nabavil zelo dober mlin za veje, s katerim sproti zmeljem vse ostanke obrezovanja. Potem imam polno sekancev za zastirke in za podkurit v šporhetu.

• jakec1575 09:09 24.marec 2026.

toma odlicno

• maček 13:55 24.marec 2026.

Jaz bom vse veje skuril v zunanjem kaminu.to pa ni preovedano.

• Pepe007 09:19 24.marec 2026.

Neumen je, da svoje početje objavlja na internetu. Z malo več dela in košnjo pozno v jeseni bi imel enak učinek. Ampak ja, gre za starodavno kmetijsko prakso. Tudi pri nas doma smo pred 50-imi leti tako doma kurili strmejša ...prikaži več pobočja, ki jih kdaj zaradi vremenskih razmer pozno v jeseni nismo še enkrat pokosili. Potem je tam rasla lepa travica in vse navedbe, ki jih vedo birokrati v pisarnah in ostali teoretiki v praksi ne držijo. Ampak tega ne bi niti pričakoval.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.