Cel svet mu ne more nič, ne gane ga ama ništa, zdaj mu bo pa prišlo do živega, ko ga en športnik javno okara ali pa ker so mu odvzeli črni pas v tekwnadoju. Lepo vas prosim, no!
Kje je amerika sedaj in njena moč takoj se umešat v spopad? Gadafi naj bi po njihovo imel jedrsko orožje pa so ga napadli, sedaj rusije pa nimajo jajc! DAJMO POKAŽITE, DA STE USA!!!
Ovečkin je super človek, a zahteva je prevelika. Ne samo, da se izven sezone vrača domov, tam ima sorodnike. Če on stori nekaj, nosijo posledice drugi. Drugo pa je, če mu da rodbina proste roke in je pripravljena sprejeti posledice.… ...prikaži več Zgodba Panarina je nekoliko drugačna. On se je ob prihodu v NHL preselil v ZDA in je lahko bolj odprt. Obtožbe na njegov račun so se pojavile po kritikah Putina. V zvezi s tem je za potrebe postopka zoper njega še nedolgo nazaj obiskal Rusijo. Danes ne bi šel tja.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Cel svet mu ne more nič, ne gane ga ama ništa, zdaj mu bo pa prišlo do živega, ko ga en športnik javno okara ali pa ker so mu odvzeli črni pas v tekwnadoju. Lepo vas prosim, no!
Zelo veliko se mu je začelo dogajati. V Rusiji bo imel veliko krizo, potem pa bo Putin bežal. V Severno Korejo?
Otroke povprašte njegove če se strinjajo kaj oči straši tam iz Kremlja
Putin hokejist, Kim pa alpinist....Matilda bo nokavtirala oba.
https://tenor.com/view/hockey-hockey-ptin-hockey-putin-hockey-ptin-fail-hockey-putin-trips-gif-24319432
Kje je amerika sedaj in njena moč takoj se umešat v spopad? Gadafi naj bi po njihovo imel jedrsko orožje pa so ga napadli, sedaj rusije pa nimajo jajc! DAJMO POKAŽITE, DA STE USA!!!
a ko je pa amerika harala pa opustošila države zaradi lastnih interesov, se ni pa nihče nič oglašal ... dvojna merila ???
Ovečkin je super človek, a zahteva je prevelika. Ne samo, da se izven sezone vrača domov, tam ima sorodnike. Če on stori nekaj, nosijo posledice drugi. Drugo pa je, če mu da rodbina proste roke in je pripravljena sprejeti posledice.… ...prikaži več Zgodba Panarina je nekoliko drugačna. On se je ob prihodu v NHL preselil v ZDA in je lahko bolj odprt. Obtožbe na njegov račun so se pojavile po kritikah Putina. V zvezi s tem je za potrebe postopka zoper njega še nedolgo nazaj obiskal Rusijo. Danes ne bi šel tja.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Bla-bla, njemu lahko da samo svinec najvecji udarec!