Ha, ha ha, medicinski brat Jani pametuje o zaupanju, osebek,ki je zamenjal že 6 strank in sedaj išče 7, samo mora prej preveriti, če ni bil že član le-te! H A HA HA HA !!
Kahlar poudarja, da Janša ne more biti njegov predsednik vlade. Pa vseeno bo če to hoče ali ne. Ubogi pari je njegova izbira stisnila rep med noge in cvileč odkurila.
....preprosto ne gre zaupati," je še povedal Möderndorfer. ... - Modri ( NE pametni) kdo in kdaj pa je še tebi zaupal.. ?? zdi se mi , da je še mati obupala nad tabo.. fotr je pa reagiral kot fotr od Nenada..
apaurin tud jest poznam, neostik je lim, metadon je nadomestek horsa, morfij za trupla pred smrtjo, bencin je gorivo, ... kaj pa hipnotiki, recimo formidal, a si zato že slišal, baje se to zdej konzumira
Ne paznam.Predvidevam,da obstaja velika
verjetnost,da se ga dobi na kakšni Metelkovi,morda na RTV-ju,kakšni odvetniški družbi,mogoče policiji?Mogoče?
Tablete za dvig potence,je bilo nekaj govora o tem po TV-ju,da se bojda dajo dobiti.
jest se z drogo ne ukvarjam in je ne konzumiram, tudi tabletov v glavnem ne jemljem, poznam pa nekej folka, ki marsikaj konzumira ... črni trg pa deluje, veliko je iz yuge, kjer dobiš skoraj vse, pa še ni drago,… ...prikaži več vsaj tako pravijo, samo poslušam govorice ampak s tem se ne ubadam, ker je piz*arija, tableti so kot droga, isto sranje, navlečeš se, pol je pa problem ... alkohol pa po pameti, brez šnopsa obvezno, kakšno pivo al pa nekaj deci vina, to še gre nekako
Na srečo je zmagala demokracija in razum. Še je nekaj upanja, da bomo ljudje lahko v miru in brez strahu pred komunizmom živeli v svobodni Sloveniji in brez skrbi, da nam bo nekdo na montiranih procesih sodil in nas obsodil… ...prikaži več le na osnovi drugačnega mišljenja, pripadnosti in prepričanja. Čeprav demokracija in svoboda ni bila in nikoli ne bo intimna opcija skrajnih levih strank je prevladal razum demokratičnih, domoljubnih strank, ki jim je mar za poštenje, Slovenijo in svobodo državljanov Slovenij
ta nas bo sele spravil na dno, kriminalc beden
O zlorabi sistema govori Jani? Kolikokrat je zamenjal stranko in se izneveril volilcem?
Da ne pride do pomote.Janija Mdrrrr,tako zvanega skakača sem imel v mislih,ko sem omenjal višave.
Njegovo nakladanje o zaupanju je - upam - bilo zelo samokritično!
Ja ja.Jaz pa Janiju Mdrrrr ne bi zaupal niti kuzle v varstvo,da ne omenjamo vrta pred hišo.
Janija čaka Plestenjak, da se malo stisneta in zalizeta
Jan Plestenjak je za take kot je Jani Mdrrrr izdal videospot z naslovom: -Čofotam-.
Ha, ha ha, medicinski brat Jani pametuje o zaupanju, osebek,ki je zamenjal že 6 strank in sedaj išče 7, samo mora prej preveriti, če ni bil že član le-te! H A HA HA HA !!
Njemu pa z njegovim poklicem ne bo problem najti službe, saj po bolnišnicah primanjkuje kadra, veselo na delo.
Jani baj baj
Kahlar poudarja, da Janša ne more biti njegov predsednik vlade. Pa vseeno bo če to hoče ali ne. Ubogi pari je njegova izbira stisnila rep med noge in cvileč odkurila.
Nisem vedu da je tko hudo, Jani je vidno utrujen in shujšan, nič več ne krili z rokami ko kaj naklada,
....preprosto ne gre zaupati," je še povedal Möderndorfer. ... - Modri ( NE pametni) kdo in kdaj pa je še tebi zaupal.. ?? zdi se mi , da je še mati obupala nad tabo.. fotr je pa reagiral kot fotr od Nenada..
katere stranke je pa član ta moderntalking al moderdorfer, al kaj je že ... pa kdo je on in kaj je sploh za en faktor ... ne vem
Jaz bi mu dal en al dva Dormicuma,pa nej se fukne iz nebotičnika.Katastrofa od človeka.
a tud to poznaš , ja vsak ne ve, ka je to za en tablet
Kaj jaz ne vem,me raje vprašaj.Dormicum, leponex,sanval,apaurin,neostik,helij,ziprexa, travabon,metadon,suboxone,morfij,bencin,nore gobe,pijača,.... .
apaurin tud jest poznam, neostik je lim, metadon je nadomestek horsa, morfij za trupla pred smrtjo, bencin je gorivo, ... kaj pa hipnotiki, recimo formidal, a si zato že slišal, baje se to zdej konzumira
Ne paznam.Predvidevam,da obstaja velika verjetnost,da se ga dobi na kakšni Metelkovi,morda na RTV-ju,kakšni odvetniški družbi,mogoče policiji?Mogoče? Tablete za dvig potence,je bilo nekaj govora o tem po TV-ju,da se bojda dajo dobiti.
jest se z drogo ne ukvarjam in je ne konzumiram, tudi tabletov v glavnem ne jemljem, poznam pa nekej folka, ki marsikaj konzumira ... črni trg pa deluje, veliko je iz yuge, kjer dobiš skoraj vse, pa še ni drago,… ...prikaži več vsaj tako pravijo, samo poslušam govorice ampak s tem se ne ubadam, ker je piz*arija, tableti so kot droga, isto sranje, navlečeš se, pol je pa problem ... alkohol pa po pameti, brez šnopsa obvezno, kakšno pivo al pa nekaj deci vina, to še gre nekako
Na srečo je zmagala demokracija in razum. Še je nekaj upanja, da bomo ljudje lahko v miru in brez strahu pred komunizmom živeli v svobodni Sloveniji in brez skrbi, da nam bo nekdo na montiranih procesih sodil in nas obsodil… ...prikaži več le na osnovi drugačnega mišljenja, pripadnosti in prepričanja. Čeprav demokracija in svoboda ni bila in nikoli ne bo intimna opcija skrajnih levih strank je prevladal razum demokratičnih, domoljubnih strank, ki jim je mar za poštenje, Slovenijo in svobodo državljanov Slovenij
Saj vemo, kaj si mislijo komunisti. A vam plačujejo, da to trobite na okrog ali ste sami tako rdeči?