Slovenija
28 ogledov

Colarič na vrhu s plačo 732 tisoč evrov bruto

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Šemefuky 23:44 03.maj 2013.

    Zato, ker te to ne briga večino sodobnih zdravil za hude bolezni krka ne proizvaja in jih ne bodo deležni slovenski bolniki , ker navadna zdravila krka predrago prodaja v slo, drugje so pa cenejša. Zaradi takih in podobnih bomo ...prikaži več morali kmalu k zdravniku z denasrnico in ne izkaznico zsss itd. Tudi kruh v Merkatorju in najdražje mleko piješ od tam zaradi takih plač in še bi lahko našteval. Tisti drobiž dividend ne bo plačal vsega, sploh pa ne večini. Smo pa ozki zapečkarji, kaj me briga kolk ukradejo sam, da je še zame malo. Pa bo zmanjkalo, prej ali slej.

  • sweetdogs 23:32 03.maj 2013.

    Itak je v večinski privatni lasti, tako da ne vem zakaj bi to moralo brigat državljane. Js sm delničar in me čist nič ne moti kolk Colarič plače. Glavn, da men velik dividende kapnejo vsak let in da firma dobr ...prikaži več posluje, da bom lahko čez par let dobr prodal delnice... Sicer pa kako ne bi dobr zaslužu, če se piše COLArič.

  • zic 22:07 03.maj 2013.

    pa kerga en kurc briga kolk nekdo zasluži, ki vodi najbolj uspešno podjetje????????????

  • jons 22:16 03.maj 2013.

    Izrodek torej si bil na plebiscitu proti naši samostojnosti? Ali sedaj priznavaš suverenost Slovenije?

  • tralala 22:53 03.maj 2013.

    Pa!? In če bi zaslužil 1.5 mio €......še vedno je to NAJBOLJ USPEŠNO SLOVENSKO PODJETJE, V KATEREGA DRŽAVA (ŠE) NI ZASADILA SVOJIH GNOJNIH NOHTOV.

  • tralala 23:35 03.maj 2013.

    Fovšija maloumne amebe. Koga briga, koliko ima plače, če svoje delo opravlja tako, kot mora? Je tvoj grahek sposoben to dojet?

  • Boschtjan Zupanchich 07:48 04.maj 2013.

    Ja, eni še vedno predobro živijo na račun obubožanih delavcev ! Beda !!!

  • Boschtjan Zupanchich 07:48 04.maj 2013.

    PODPIS !!!

  • Boschtjan Zupanchich 07:50 04.maj 2013.

    noben meneđer nikoli ni Nič delal , ker se parazitira na druge kot pijavka !

  • sweetdogs 09:14 04.maj 2013.

    Si že slišal za konkurenco? Dobrodošel v letu 2013.

  • izRODEk 21:03 03.maj 2013.

    Hoteli ste imeti neoliberalizem, zdaj pa bentite?!? Te plače ste pisno potrdili na plebiscitu leta 1990. Zdaj pa mrš, da ste mi tiho in, da trpite. Šššššš.... da vas ne slišim več jamrat!: )))))))))))))))))))))))))))

  • Žvižgač 21:04 03.maj 2013.

    To so potencialni kandidati za tednnik v rubriki "pomagajmo" in se mi smilijo kako so bedni, da lahko vzamejo take denarje za plačo, ki si je ne zaslužijo. Denar si lahko delijo monopolna podjetja, tista ki financirajo politiko in imajo ...prikaži več politične botre in prevaranti v podjetjih, ki gredo potem v stečaj. En usran golobradec v Merkatorju ki ima 105 mil eur zgube, pa dobi plačo kot, da vodi svetovno multinacionalko. Pa takih drekačev je polno zato smo tam kjer smo in so nam gospodarstveniki, za katere se je balo, da bodo zbežali v tujino nasrali posojil še za vnuke. Jaz bi jih vse izvozil, če bi jih kdo želel, samo v tujini bi taki WC pucali.

  • KLOBO 21:43 03.maj 2013.

    ves ta profit farmacevtov plačujemo mi davkoplačevalci za 3x predraga zdravila. Zdravstvena zavarovalnica, ki pa plačuje te storitve pa globoko v minusu. Kje ima ta usrani Colarič obraz , da si nakaže takšno plačo, ki je tudi za ...prikaži več zahodne direktorčke astronomska. Ne bi mu očital, da je kaj sam prispeval k razvoju firme, nič, zamenjal je prejšnjega zloglasnega Kovačiča, ki je bil znan kot "graščak na Otočcu, torej prišel je na gotovo. Zasluhe za krko gredo očetu farmacije Andrianiču, ki pa je bil velik strokovnjak in skromen človek !! A JE KDO KDAJ SLIŠAL, DA BI POŽREŠNI COLARIČ KDAJ KAJ NAKAZAL V DOBRODELNE NAMENE, JAZ TEGA ŠE NISEM SLIŠAL, PA BI GLEDE NA TO V KAKŠNEM DENARJU SE KOPLJE , LAHKO STORIL ENO GESTO ZA REVEŽE IN POMOČI POTREBNE LJUDI "!! NE TEGA NE BO STORIL, KER IMA PREVEČ RAD DENAR !!

  • allstarr111 19:31 03.maj 2013.

    Da ima narod kako besedo ki bi se upoštevala, bi podjetja in ostalo v večinski lasti države prisilil da se managerje plača po uspešnosti, neka normalna plača za tekega človeka bi bila 6-8 tisoč evrov, če pa bi pokazal uspešne ...prikaži več rezultate pa lahko do 20-30 več v nobenem primeru + če delavci dobijo povišico jo lahko tudi manager drugače ne. Kdor od njih bi omenil tujino da kako so tam ljudje na teh položajih več plačani pa takoj po kepi in odpoved, naj gre v tujino kjer ga čaka boljša plača.

  • Lavdan 19:44 03.maj 2013.

    Sramota je da ima farmacevtska industrija take dobičke, saj nateguje državo oz. zdravstveni sistem še bolj pa ljudi. In Colarič se je posadil v dobro firmo in debelo kasira. Res smo bedasta država, da to dovolimo. Še večji kriminal pa ...prikaži več je, da imajo previsoke dohodke tudi menagerji izgubarskih firm.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.