Avto
38 ogledov

Črne točke osvetljujejo prepovedane sveče

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 08:14 06.november 2015.

    "posledice teh dejanj pa se lahko odrazijo v ogrožanju, oviranju ali zmanjševanju varnosti prometa," ... ali pa se odrazijo na zmanjšanju nesreč, ker te to opozarja običajno na neko črno točko. No, tako ali drugače, važno predvsem, da pa REKLAMNI ...prikaži več PANOJI nimajo posledic.

  • BenX 08:33 06.november 2015.

    jaz sem zaradi svec enkrat skoro naredil karambol (in se jim tudi sam pridruzil). se peljem za kamijonom, potegnem malo levo, pogledam ce je fraj za prehitevat in vidim rdece luci. si mislim super, dalec naprej je en avto, ki ...prikaži več ga vidim v rit, torej lahko grem, saj je glede na velikost luci ziher vsaj kakih 200 metrov do njega, dovolj, da prehitim 5 sleparov ne samo enega. potegnem se malo ven, pol pa skoraj celno v nasproti vozece vozilo. fora je bla, da sem bil v rahlem desnem ovinku in sem videl svece na levi. clovek predpostavlja, da vidi avto v daljavi, ki ni nasproti vozec, v resnici pa je le ta bil se vedno zakrit s kamijonom. ne vem, ali je bila tudi rahla megla ali rahel dez, nekaj od tega. ce me nebi svece na finto vrgle ziher nebi potegnil na levi pas, vsaj ne tako optimisticno. mores met prokleto sreco, da se vse to poklopi, ampak je ocitno mozno.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.