Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5.
obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Ćisto sveža novica.😂So pa res reveži ti naši znani Slovenci.Najprej jih je strah roparjev, potem ne morejo preživet z glasbo, pa korona.Pa dajte no, ne ga srat.
Nobenemu ni všeč vse od naštetega, samo jamranja nam, navadnim smrtnikom, mediji ne plačajo.
Vse samo da se piše o njih. Potrebuješ potrebuje samopromocijo ker ga se otroci ne poslušajo nič več
Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Pa taki tipii rabijo varovanje 24ur na dan, tako so ogabni, da ga polula vsaka babica ki prirolka mimo njega v Izoli😹
A še ni v penziji prepotentnež, saj ga kar naprej kradejo, butl ne pozna drahm
Uf, sem se že ustrašil, da je covid fasal.
Poden. Plačana reklama. Da ni vseh skupaj sram...
Vs
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Ćisto sveža novica.😂So pa res reveži ti naši znani Slovenci.Najprej jih je strah roparjev, potem ne morejo preživet z glasbo, pa korona.Pa dajte no, ne ga srat. Nobenemu ni všeč vse od naštetega, samo jamranja nam, navadnim smrtnikom, mediji ne plačajo.