Slovenija /slovenija/crna-kronika
8584 ogledov

Ljubljana: Da bi plačal sinovo zdravljenje, razstrelil tri bankomate

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 08:38 14.november 2024.

Dve leti vikend zapora ,ker je ogrožal varnost državljanov ?

• atamama 07:05 14.november 2024.

Ni mi jasno ali je sodstvo tako naivno ali pa sem jaz preveč realist. Toliko kazni, toliko jih še bo, sodnik ga pa praktično oprosti. Pa se sprašujejo zakaj je ugled pod psom...., kajne?

• manja53 07:36 14.november 2024.

Zakaj se skoraj vsi, p.....i, ko jih dobijo izgovarjajo: imam bolnega otroke, ženo, mamo, jaz sem bolan, in seveda, ubogi, dajmo zbirajmo za njih, govno lažnivo so to zame...

• AN27 09:07 14.november 2024.

Škoda je še večja od tiste, ki je bila neposredno povzročena - na teh lokacijah zdaj ni več bankomatov.

Garancija 08:47 14.november 2024.

Naj že naredijo eno tovarno kjer bodo te barabe delale zastonj po 12 ur,kjer bodo delal toliko časa,da povrne vse stroške z njim,ej sodniki preberite to

• Holobjezakon 06:54 14.november 2024.

Zapret za 20let

• jakec42 09:00 14.november 2024.

Potem pa sodniki jočejo da jim grozijo!

luckyss1 08:03 14.november 2024.

Za dober namen vsekakor zagovarjam "odpiranje bankomatov", ker država namenja ogromne denarje za pobijanje ljudi..Ampak, če je to (bolna deca) zgolj izgovor pa naj bo kazen dvojna..

• francek 08:52 14.november 2024.

Zanimivo, za zdravljenje migrantov se pa najde denar.

• munja 09:58 14.november 2024.

Glede na to koliko barabij je že naredil in koliko obravnav ga še čaka, mu ni za verjet, da si b o našel službo. Po odsluženi kazni takoj izgon iz Slovenije za vedno, ne za dve leti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.