Danes praznujejo zgolj elite! Mi Slovenski delavci nimamo zakaj praznovati!! Postajamo vse večji siromaki na račun elit,ki si polnijo račune v davčnih oazah!! Kako naj Slovenski delavec praznuje,ko mu požrešna država pobere toliko,da z "miloščino",ki mu ostane ne more preživeti… ...prikaži več družine zato se na poti iz službe zaustavi na rdečem križu,da vzame paket drugače z plačo ne more nahraniti družine!!
Bi z veseljem praznoval če bi bil lahko ponosen na Slovenijo. Ampak težko sem ponosen ko je pa toliko enih stvari površno ali slabo narejenih v te državi. Vojnih dobičkarjev kar ne zmanjka pa ne zmanjka. Podjetij ki živijo samo… ...prikaži več zaradi poslov z državo je enormno preveč.
To ni praznik pač pa spomin na največjo napako v zgodovini.ODCEPITEV in priključitev fašizmu in nacizmu katerega zagovarja Fašistična in nacistična organizacija SDS z njihovim vodjo Janšo kateri je ustvaril tajkune z svojimi reformami, tile pa izkoriščajo in sužnjijo narod !
Danes praznujejo zgolj elite! Mi Slovenski delavci nimamo zakaj praznovati!! Postajamo vse večji siromaki na račun elit,ki si polnijo račune v davčnih oazah!! Kako naj Slovenski delavec praznuje,ko mu požrešna država pobere toliko,da z "miloščino",ki mu ostane ne more preživeti… ...prikaži več družine zato se na poti iz službe zaustavi na rdečem križu,da vzame paket drugače z plačo ne more nahraniti družine!!
a na grbu so še kartrizvezdice? sem mislil, da so jih že spremenili v polmesec
VELIKA NAPAKA SLOVENCEV. DEMOKRACIJA = KRADI IN ZA NIČ NE ODGOVARJAJ.
swe vidi, koliko nam pomeni tale praznik. niti označen ni na koledarjih.
Naj živijo še dolgo ustavni sodniki, ki osvobajajo obsojene lopove-kriminalce. Naj živi Janez Janša.
srbijančki niso ravno naši frendi, če so nas napadli z orožjem kaj?
srbijančki ti J....mater
Misliš na velikega vodjo desnih komunistov JJ
drekec pojdi v greznico
dan kretenov in lopovov na vladi, fuj dol z gnilo državo
Bi z veseljem praznoval če bi bil lahko ponosen na Slovenijo. Ampak težko sem ponosen ko je pa toliko enih stvari površno ali slabo narejenih v te državi. Vojnih dobičkarjev kar ne zmanjka pa ne zmanjka. Podjetij ki živijo samo… ...prikaži več zaradi poslov z državo je enormno preveč.
Samo lopovi se valjajo po Cankarjevem domu. Največji lopov JJ praznuje zasebno.
Ka bi izvedeli, če bi na referendumu državljane spraševali, kaj narediti s slovensko "elito"? In z ustavnimi sodniki?
S tem si povedal vse in pokazal svojo "kulturo".
drekač ti J...mater
ma kdo nas je napadel ce je bilo vse zmenjeno cigavo historijo beres -JANSEVO
lopovi unicili ste Jugoslavijo a se bolj ste unicili slovenijo in narod pahnili v revscino in ste jim vzeli vso clovekovo dostojanstvo
To ni praznik pač pa spomin na največjo napako v zgodovini.ODCEPITEV in priključitev fašizmu in nacizmu katerega zagovarja Fašistična in nacistična organizacija SDS z njihovim vodjo Janšo kateri je ustvaril tajkune z svojimi reformami, tile pa izkoriščajo in sužnjijo narod !