Zakaj zavajate folk s svojimi bednimi click-bait naslovi? Na glavni strani piše "Poznate pravilo "nikoli hkrati 2 od 3"?" in kliknem, mi odpre to novico in nikjer nič o temu- ... aaa pardon, sem pozabil. FDV vas očitno ne uči tega.
Seveda moraš prebrati še kaj drugega, ne le naslov!!! Proti koncu članka piše namreč tole: "- Pospeševanje ali zaviranje ali vožnja v zavoj - nikoli ne počnite dveh od teh treh stvari hkrati!" In kaj ima FDV s tvojo površnostjo???
Tukaj nihče nima FSPN ja niti FDV ja, da o čem drugem niti ne govorimo. Kakšno OŠ in nedokončano srednjo pa postaneš "novinar/ka" na Žurnalu in lahko začneš iskati po f katera je na novo noseča in pišeš članke o… ...prikaži več tem, ali pa napišeš deset člankov o prometu in vremenu....
...pospeševanje ali zaviranje ali vožnja v zavoj...
kako lahko hkrati pospešuješ in zaviraš?
Če ne bi bilo FDV jevsko bi pisalo
...pospeševanje ali zaviranje in vožnja v zavoj...
Seveda je pa potem naslov ...dve od treh.... neustrezen
A smo postali res taki motorični debili, da nam je potrebno vsakič sproti razlagat kaj naj naredimo in kako.
sam veš Ejsi_Disi, da so eni (beri večina ali vsa mestna sodrga) res taki debili. Samo opazuj, dogajanje na cesti...
Očitno rabimo opremo za preživetje...
Vidim, vidim. Tolk smo navlečeni na to tehnologijo, da namesto skozi okno, pogledamo na internet kakšno je vreme.
Haris zopet so te nategnili in to zato ker so pedri
pa na flaško šnopca ne pozabit- za v čaj se ve
Pa eno fajn bejbo, da ti v koloni dela družbo :)
Pozabil si bundo, dolge gate, gojzarje, kapo, rokavice, če bo treba peš naprej.
Zakaj zavajate folk s svojimi bednimi click-bait naslovi? Na glavni strani piše "Poznate pravilo "nikoli hkrati 2 od 3"?" in kliknem, mi odpre to novico in nikjer nič o temu- ... aaa pardon, sem pozabil. FDV vas očitno ne uči tega.
Seveda moraš prebrati še kaj drugega, ne le naslov!!! Proti koncu članka piše namreč tole: "- Pospeševanje ali zaviranje ali vožnja v zavoj - nikoli ne počnite dveh od teh treh stvari hkrati!" In kaj ima FDV s tvojo površnostjo???
Tukaj nihče nima FSPN ja niti FDV ja, da o čem drugem niti ne govorimo. Kakšno OŠ in nedokončano srednjo pa postaneš "novinar/ka" na Žurnalu in lahko začneš iskati po f katera je na novo noseča in pišeš članke o… ...prikaži več tem, ali pa napišeš deset člankov o prometu in vremenu....
...pospeševanje ali zaviranje ali vožnja v zavoj... kako lahko hkrati pospešuješ in zaviraš? Če ne bi bilo FDV jevsko bi pisalo ...pospeševanje ali zaviranje in vožnja v zavoj... Seveda je pa potem naslov ...dve od treh.... neustrezen