Slovenija
2701 ogledov

Danes bi morali podpisati pogodbo, zdaj pa preobrat

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Skias 11:12 15.september 2025.

Javni razpis, ki ga izpolnjuje samo 1 ponudnik in oni rečejo, da je vse vredu o.O Tu bi nekdo moral dati odstopno izjavo zaradi negospodarnega ravnanja!

rajko55 11:49 15.september 2025.

Ufff...to bo še ornk štala. Baje naj bi si denar od "provizij" v golobnjaku že raztalali....nekateri pa že pognali v nos....

• Jernej65 12:15 15.september 2025.

In ta tvoj baje je zrasel kar na tvojem zeljniku.

rajko55 12:27 15.september 2025.

Tako se govori med ljudmi....

• Jernej65 12:38 15.september 2025.

Aja. Med ljudmi se tudi govori, da je neki Janez dobil provizijo pri Patriji za kar obstojajo tudi trdni dokazi, ki pa so bili izločeni, ker niso bili pridobljeni na pravilen način. V Avstriji je celo v isti zadevi bil ...prikaži več obsojen človek, ki je temu Janezu izplačal podkupnino. In ta isti Janez še vedno rovari po slovenski politiki in uničuje vse, kar mu pride pred nos. Kaj pa to.

rajko55 13:45 15.september 2025.

Članek govori o pernati sekti... Cepec

• Ender3 14:53 15.september 2025.

rajko55 o nobeni sekti ni govora..Brcaš v kletno meglo..

• Jernej65 15:33 15.september 2025.

rajko55, jaz pa govorim o skorumpiranem Janezu z dokazi, bimbo.

• joze5827 12:41 15.september 2025.

Niti 1. niti ene zadeve jim ne uspe narediti tako kot je treba. NITI ENE.

• Ender3 14:50 15.september 2025.

Kaj drugim v preteklosti pa je vse uspevalo?. Patria, Boxerji, Spartan...Ne spomnim se, da je bila takrat takšna zrežirana medijska in politična gonja.

• Gandolf 14:51 16.september 2025.

Bivši kuhar je zgubil recept in ne zna dokončati jedi.

• Ender3 15:07 15.september 2025.

Po korupciji smrdi je dejstvo. Ampak ne vem kje, uide v javnost toliko, tudi zaupnih dokumentov kot, smo temu priča v Sloveniji. Dobro, če se nebi potem nanje obesili mediji polni senzacionalizma in zamohvale. In ne katerikoli tisti, ki itak ...prikaži več živijo zgolj od oglaševanja. Potem se zgodi, da stvari ne potekajo kot bi morale. Še to, kar sosedi Hrvati zmorejo pri nas postane misija nemogoče. Ob tem bi se morala javnost zamisliti v čigavem interesu se nam to dogaja..

• Luksi 14:15 15.september 2025.

Zanimivo se mi zdi, da so nekatere dele brisali iz razpisa izključno zato, ker jih ponuja samo en proizvajalec, drugih pa ne. Tako na primer zaščito rotorja ponuja samo Airbus in je bila brisana, čeprav po mojem mnenju ni napačna, ...prikaži več potem so tukaj nosila powerload, ki jih ponuja samo Bell in so bila brisana, čeprav se meni osebno zdijo priročna. Po drugi strani pa samo Leonardo ponuja osvetljen prtljažnik, to so pa obdržali.

• Luksi 14:18 15.september 2025.

Gre se za reševalni helikopter, ki naj bi poškodovanca pobral in ga kar najhitreje spravil do bolnišnice, zato se mi prtljaga nekako ne zdi ravno pomembna. Dobi pa vse skupaj smisel, ko temu dodamo 8 sedežev, saj 8 palicajev potrebuje ...prikaži več kar nekaj orožja. Da sploh ne omenim, koliko prtljage prinese 8 zavaljenih politikov...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.