Kaj menite ali bi tako kradli naši tajkuni in politiki, če bi take kazni izvrševali tudi mi? Mislim da bi imeli ''švico'' že desetletja nazaj. Samo sodstvo bi bil problem..... toliko jih je pa brez dela....
slavafuk,kot vedno so tvoji komentarji podli in brez repa in glave!!! Se pravi,po tvoje niso krivi ne umora in ne preprodaje oz. skladiščenja mamil za potrebe preprodaje?!!!
a misliš da romi niso neke vrste mafija ........probi se sprav na enga roma ........ se bo prav kmalu nate spravila cela vas............in to manjka pri slovencih povezanost :)
Pa dejte ta balkanski drek postaviti pred zid in vse postreliti !
Kaj menite ali bi tako kradli naši tajkuni in politiki, če bi take kazni izvrševali tudi mi? Mislim da bi imeli ''švico'' že desetletja nazaj. Samo sodstvo bi bil problem..... toliko jih je pa brez dela....
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Ja, kruta smrt, ni kaj. Samo saj veš kakšne so lahko posledice, če se petljaš z mafijo. Sestra pa ve da ni kriv, kako že?
niso ga oni ubili ! ubil se je sam..... kriv je ker je ukradel mamila.
Ja??? In ti to veš?''
kaj vem..........saj vse jasno piše črno na belem da so ukradli kokaini stem je seveda sledilo maščevanje.........
slavafuk,kot vedno so tvoji komentarji podli in brez repa in glave!!! Se pravi,po tvoje niso krivi ne umora in ne preprodaje oz. skladiščenja mamil za potrebe preprodaje?!!!
slayer te vabim v naš kljub kavaški klan pa to ....če imaš jajca
Ti si že zdavnaj brez jajc,upaš si ropotati samo za ekranom,krele retardirano,pa odloči se že 1x ali si Cigo al "mafija"!!!
a misliš da romi niso neke vrste mafija ........probi se sprav na enga roma ........ se bo prav kmalu nate spravila cela vas............in to manjka pri slovencih povezanost :)
Sem se v vojski,je jokal kot majhna punčka!!!
nimaš jajc.........ti prodam robo če rabiš 1kg 1000 eur
Ti ne rabiš vzeti robe,si že po defoltu zadet!!!