Avto
102 ogledov

Dars ceste soli že cel mesec

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stilist 09:41 29.december 2015.

Meni so števci vedno prižgani. So elektronski in ne more biti drugače.

• Papaja Popi 10:39 29.december 2015.

Video - posipanje.Ko so objavili podoben video Bosancev so se vsi smejali in norčevali.Pri nas se vidi , da delajo isto.

• vzev 09:26 29.december 2015.

Joj kakšne strokovnjake imamo mi v Sloveniji. Da imaš prižgane luči ali ne boš videl z osvetljeno armaturno ploščo. Pa kaj še. Veliko avtov ima osvetljeno armaturko, pa ima prižgane samo dnevne luči. Če imaš prižgane lučko na armaturni plošči, ...prikaži več, ena je za dnevne luči, druga pa za navadne.Drugače je pa bila letos izredno pametna poteza, da nisem šel menjati gume. Ker bi si do zdaj dva meseca brez veze uničeval zimske gume, ko pa se lahko lepo vozim z letnimi. Zimske bodo pa imele dober profil ko ga bom potreboval, ne pa na suhi cesti.

• McClain 13:29 29.december 2015.

delno je to res, ceprav so letne gume ko so temperature okrog = in še celo višje, večkrat manj učinkovite od zimskih, profitiraš pa tako ali tako ne kaj dosti, ker ene pač obrabljaš, obojih itak ne moreš hkrati. Je ...prikaži veče pa res, da sem pred leti v eni podobni zimi, popolnoma uničil zimske, v dveh mesecih, ko je bilo izredno toplo. Mislim da se tudi na avtocesti, kadar je 20 stopinj+ zelo obrabljajo, kaj šele na ovinkastih cestih. Žal živimo v čudnih klimatskih pogojih: konec junija je bilo 7 stopinj zjutraj, konec decembra jih je cez dan 13...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.