Slovenija
43 ogledov

"Davek" bi imeli, da bi nižali stroške

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Scott 23:38 16.oktober 2013.

    Kaj pa davek na visoke petke, kratka krila, kopulasto hojo, čevlje s tigrastim vzorcem, kakršne nosijo tudi prostitutke v javnih hišah v Hamburgu, itn, itn...

  • allstarr111 00:29 17.oktober 2013.

    Čak mal a zdej se bo vsak klinac spomnu svoj davek al kaj ? Če bo šlo tole skozi, grem jutri in prebrnem na cesto dve soda ter od vsakega ki gre mimo pobirat DAVEK, pač je šel ...prikaži več mimo.ssdej nej nahajo kreativci delat na davkoj ki imajo smisel in pokrivajo to da oni pbdržijo delo, fak če je tko pol lahko vsak lokalni kekec nastavi svoj davek.ma vafangul

  • privat 08:07 17.oktober 2013.

    ni denarja mi pa bomo naredili še eno vejo policije in gospodov...kaka šarada klovnov brez idej !!! Zamislite si vodiče psov in drugih nisko inteligentnih uniformirancev ,da vas na ulicah matretirajo...Zadeva ni sprejemljiva ,da ljudje -žrtve dajejo lenuhom plačo in ...prikaži več prestižno življenje ...in samo zato ker imajo dellček narave pri sebi doma.Naj raje kinološka društva plačujejo ljudem da imajo naravo prii sebi doma!

  • privat 08:09 17.oktober 2013.

    cepljenje ni samo larifari...cepivo je rakotvorno!!

  • dragec 10:34 17.oktober 2013.

    Moj PIKI, ali slišič, tudi tebe so obdavčili!!!!

  • allstarr111 00:45 17.oktober 2013.

    Aja še to, in zadeva preverjena in informacija prejeta od VETERINARJA z 30 izkušenj. Pravi pa takole, tudi če je pes cepljen proti steklini, BO STEKLINO DOBIL v kolikor bo v STIKU z živalijo ali virom STEKLINE. Tako da so ...prikaži več so ta ceplenja proti steklini larifari, celo rekel je da svojega psa cepi samo vsake 3 leta, pa še to nebi ker psu škoduje. Edino prvič je priporočljivo, ni pa nujno niti to, če je pes vedno pod nadzorom oz, kje kjer ne more prit v stik z divjimi živalimi.

  • Anda Aba 08:28 17.oktober 2013.

    Tak davek bo plačal samo odgovoren lastnik, ki je že sedaj pripravljen plačat vsa cepljenja in ostalo za svojega psa. Ni pa žive duše, ne davčnega organa ali koga drugega, ki bo uspel pobrati ta davek od neodgovornih lastnikov. Neodgovorni ...prikaži več tudi zagotovo ne bodo čipirali svoje pse, čeprav bo zastonj, saj bodo potem izpostavljeni v vseh primerih, ko bi se kaj zgodilo njihovim psom ali ko bi ti komu kaj storili in se bodo želeli izogniti odgovornosti. Tako da predlagam davek na tiste, ki predlagajo to neumnost. Mogoče pa bi se zaslužilo z davkon na komentarje na forumih in pod takimi članki. Samo v razmislek, kam gremo z vsemi hitrimi predlogi o davku.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.