Za ravnatelja mi je bilo žal, da je napravil samomor, ker ni naredil nič kaj takšnega, ta tip pa je tako pokvarjen drekač, da ne bi bilo nobene škode ...
Strgat mu to verižico z vratu, ker si je ne zasluži! Pa Univerza ga mora nabrcat v rit, da je ne bo več sramotil! Fuj, kakšni ljudje so danes na pomembnih položajih!!!
Takih ni nikoli sram... so pa te zadeve že ulafuane in povsod tako poteka... pač smo bananistan. Upam da s ekmalu komu sname in da vzame mero kakemu takemu bumbarju.
Kar velik odstotek diplomskih nalog se proda, saj se jih večina delakot študije, raziskave ali projekti za natečaje. Prodajajo jih seveda profesorji ne študenti.
Zaradi zastaranja primera pa pregona zoper njega ne bo. Ja, tako je to pri nas.
Za ravnatelja mi je bilo žal, da je napravil samomor, ker ni naredil nič kaj takšnega, ta tip pa je tako pokvarjen drekač, da ne bi bilo nobene škode ...
Prasec. Kaj drugega mu ni napisati. Ja, je. Svinja.
Strgat mu to verižico z vratu, ker si je ne zasluži! Pa Univerza ga mora nabrcat v rit, da je ne bo več sramotil! Fuj, kakšni ljudje so danes na pomembnih položajih!!!
Kako ga ni sram, kreten prevarantski!?Same barabe, od dekanov do vodilnih politikov! Sramota, sramota, sramota.......!
Takih ni nikoli sram... so pa te zadeve že ulafuane in povsod tako poteka... pač smo bananistan. Upam da s ekmalu komu sname in da vzame mero kakemu takemu bumbarju.
Je pa seveda velika razlika ... ravnatelj je vseeno imel vest.
evo še en parazit ki sesa naš denar!posut s pantekanom!
Hmm, tako na videz mi prej deluje kot član balkanskih bojevnikov kot pa nek dekan. Naduta faca vsekakor primerljiva.
Čeprav sem proti 'grdim' besedam, si ta drugega pojma kot primitivni gojeni požrešni prašič ne zasluži. Skratka, ni besed.
Prav počakali so da je stvar zastarala. Banana republika.
da ni mogoče član stranke SSDSS
Prekleti gnoj brezobrazni. Upam, da ga vsaj ponoči doleti, kar je zaslužil.... s polenom čez hrbet in to pošteno, da bo hodil samo še po štirih.
Kar velik odstotek diplomskih nalog se proda, saj se jih večina delakot študije, raziskave ali projekti za natečaje. Prodajajo jih seveda profesorji ne študenti.