Slovenija
11305 ogledov

Delavci Mercatorja za zaprtje izvedeli le pol ure prej, hude obtožbe

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 12:39 19.november 2024.

Spomnim se ene gospe, ki so ji rekli šivilja, ki je visoko priplezala, ko je povedala, da Mercator ni vreden 1 Evra. Nujno prodati. In kaj je nastalo iz te prodaje? Dobiček tujcem, nam pa pufi..... Samo za zjokat, ta ...prikaži veča gospa upravlja velike denarje, a bodo spet samo pufi ostali?

NickMason 12:00 19.november 2024.

Že jaz sem vedel to pred 3 meseci,tudi zaposleni so vedeli,samo niso hoteli verjeti ,sam sem enako doživel pred 12 leti ,groza v glavnem ,službo bodo dobili kakršna bo pač,v glavnem konec veselja in čir na želodcu bodo dobili in to je vse.

torolino 13:43 19.november 2024.

Jager tehnika potrebuje tak profil delovne sile, vendar bo treba malo bolj migati.. ne samo stokati.

• jakec42 15:06 19.november 2024.

Vse kar smo v socializmu gre k vragu,vse se prodaja in nekateri na veliko kasirajo,pa čeprav niso nič ustvarili,vse je treba prodat in pokrast,je moto osamosvojiteljev!

• Aqua 15:10 19.november 2024.

Ko je mercator vodil Jankovič, je vse stimalo.

• Ender3 13:21 19.november 2024.

To je realnost..Mercator je bil adhok prodan tujcem in sedaj o vsem tem tujci odločajo..Ostaja nam samo jok in stok..Nič pa o tem, da tudi kupna moč prebivalstva pada ..

• Idioti 15:22 19.november 2024.

Tolk časa bodo Ustaše vrtale in zajebavale Mercator , da ga bodo začeli ljudje bojkotirati - jaz ga že v velikih centrih . Na veliko kupujem v Aleji in Leclerku , kar pa zmanjka pa v bližnjem Mercatorju , samo ...prikaži več mislim , da se z mojih 20€ na tri dni ne da rentabilno poslovati .

• Stane Adamič 15:14 19.november 2024.

Stari partijci jamrajo. Ne spoznajo pa do so partijsvi krivi, da so šle vse nekonkurenčne firme v prodajo in stečaj. Pač bile so nekonkurenčne. na trgu pa so lahko biole zaradi partijske elite. O Slovenci še kar nekaj let boste ...prikaži več rabili, da vam bo potegnilo koliko škode so vam naredili komunisti. Miselno in dejansko. Predvsem pa miselno.

• Idioti 15:23 19.november 2024.

No sej imaš prav , res ga je PARTIJEC general kaplar prodal Hrčkom !

• popokatopetl 15:31 19.november 2024.

Joj za ene ki še vedno živite v nevemkaterih časih so še vedno vsega krivi komunisti, čudno da ne tudi Franc Jožef. Že lep čas so za stečaje dejansko krivi predvsem nesposobni sodobni meneđerji, kapitalisti in neoliberalci.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.