Moj sanjski šiht

Delavci na skrajšani delovnik, plače bo delno krila država

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 18:25 16.julij 2026.

vzdrzevanje firm, ki dihajo na skrge ni ne agilno gospodarstvo ne kaj drugega. jansa trobi eno, dela drugo. imamo nizko brezposelnost. resevanje v taksni situaciji je neumno zapravljen drzavni denar.vsaj brez predstavitve konkurencnega plana s strani vodstev.

• smejka 17:41 16.julij 2026.

A ne manjkajo delavci povsod?🤔

• Skias 08:24 17.julij 2026.

Konkurenčni plan bi bil če bi pokazali sredinec Bruslju in kupovali poceni surovino na vzhodu za to pa nimajo žogic saj morajo biti všečni Bruslju. 1900 delovnih mest. A se še spomnite podjetja Mura, ko je ostalo 4000 zaposlenih na ...prikaži več cesti, ke niso hoteli pomagati? Če bi takrat to neodvisno sodstvo pospravilo nekatere akterje v zapor bi verjetno ti ljudje še vedno imeli službe. Sicer pa % nezaposlenih ne drži, ke ogromno ljudi sploh ni prijavljenih na zavodu.

• kristjan987 15:31 17.julij 2026.

Ta vlada bo uničila Slovenijo kaj se ne spomnite od Janševe vlade v enem mandatu 3,5 milijarde € ahahaha kam smo pršli... Stevanović je pljuvu na protestih kolko plače imajo ste pozabili a???? Sram me je da sem Slovenec...

• kristjan987 15:40 17.julij 2026.

Si pozabil gradbeno podjetje primorje5000 in kako se je prodalo celo primorsko da ne omenjam zraven Meblo 5000 zjebali celo goriško... Zdaj ta vlada po naredila rekorednen primanjkljaj od že rekordnega pod Janeza Janšo v enem mandatu 3,5€ dajmo Slovenija ...prikaži več noooo že enkrat bit država!!!!!!

• .Ender3 16:28 16.julij 2026.

pujsa pepa--- pa nič,,,,,danes ne bo dobila koruze

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.