Svet
1061 ogledov

Delegacija ZDA na Grenlandijo. Tamkajšnje oblasti: Gre za provokacijo!

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • popokatopetl 10:05 24.marec 2025.

Zavrnit vizo!

Antikrist99 20:40 24.marec 2025.

NUKE USA!

• sandi76 09:55 24.marec 2025.

Tale puhloglavi narcisek je sposoben zanetiti 3.svetovno vojno.

• Jernej65 10:24 24.marec 2025.

Zavzeti Grendlandijo, izprazniti Gazo, doseči nepravični mir v Ukrajini, gospodarsko uničiti Kanado in Evropo, med seboj skregati ves svet, čez 4 leta ponovno kandidirati za predsednika ZDA mimo ustave... in nato še izsiliti Nobelovo nagrado za mir. To je plan ...prikaži več popolnoma neuravnovešenega in zmedenega Trampa v tem mandatu.

krucefix123 10:44 24.marec 2025.

Ti se pa posebno trudiš,da jih tudi podpiraš na polno ,ker si pacient te nihče ne jemlje resno in tako je prav,pa ne pozabit vzet tablet

• Jernej65 10:52 24.marec 2025.

krucefix123, kaj je telebajs. Točno to sem napisal, kar dela Tramp. Da me nobeden ne jemlje resno. A res, čemu potem pod vsakim mojim komentarjem kričite in vpijete vsi rusofilski bedaki. Zaradi tega, ker vam nastavim ogledalo in predstavim dejstva, ...prikaži več ki jih noben rusofilski kreten ne more zanikati. No bebček, kaj od tega kar sem napisal ne drži. Pa brez praznega, populističnega, rusofilskega nabijanja prosim.

Slayer 11:28 24.marec 2025.

Nabijem te lahko ene parkat v betico,krele retardirano!!!

krucefix123 11:44 24.marec 2025.

Jernej65,povej kje se dobimo.pa bo mir,korajžen pa si skrit pred svetom,v javnosti pa si bogi .Prevečkrat videno že to in ti nisi prav nobena izjema.

• Jernej65 11:53 24.marec 2025.

krucefix123, kaj nabijaš. Imaš prsa junaka in glavo bedaka, s takšnimi se ne dobivam.

• Jernej65 11:55 24.marec 2025.

Še malo in se bo vsa IQbebasta, rusofilska drhal zbrala pod mojim komentarjem.

krucefix123 12:09 24.marec 2025.

Jernej65,stalno žaljenje vseh in svačem,pa nismo vsi hlapci kot ti butl,za diplomacijo sploh slišal nisi,verjetno misliš ,da je to za na kruh namazat

• Jernej65 13:04 24.marec 2025.

krucefix123, nisem nikomur hlapec. Če se imaš ti za hlapca, je to tvoj problem. To, kar sem napisal na vrhu ni nobena diplomacija ampak izsiljevanje. To bedasti Tramp že čuti preko bojkota ameriških izdelkov, kurjenja Tesel in vsesplošnega upora praktično ...prikaži več celotnega sveta proti politiki Trampa. Samo rusofilski ritolizniki podpirate njegove bedastoče.

• bobubob 17:45 24.marec 2025.

Koliko razburjenja samo zato, ker plebs samo sliši a ne vidi. Sliši, kar mu je povedano a ne vidi, kar je storjeno. Če bi namreč znali opaziti celoto, bi nam bilo hitro jasno, da tudi Biden ni bil dobrotnik. Sicer ...prikaži večr pa ZDA niso tovarna zobotrebcev, ki jo lahko vodi le en človek.

mahatma2 19:41 25.marec 2025.

Grenlandci bi jim ob prihodu na Grenlandijo morali pobrati potne liste pa v arest z njimi. Tako delajo Američani z Evropejci , kot smo nedavno brali od Nemke , ki je šla s potnim listom v ZDA pa ne samo ...prikaži več ona še nekaterim se je to zgodilo

• bleki 10:30 24.marec 2025.

Torej če se mu zahoče Slovenija,jo bo kar zavzel.tudi na silo seveda.ta je svinja brez primere.

krucefix123 10:45 24.marec 2025.

Če še ne veš amo ameriška koorporacija ,Pahor nas brez najmanjšega odpora prodal za par fičnikov

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.