Alfa, beta, gama, evo kura. vama i delti ...
ko pride varianta zeta-jones bo šele noro.. vsi jo bodo hotel dobit.
še bo lušno...
Korona FAŠISTIČNO ustrahovanje!
Če bi janša lahko, bi Ljubljano pobarval v temno rdeco regijo do nadaljnjega.
Kaj pa alfa in omega Slovenska različica korona virusa ? ? ?
izumrla še preden so jo najdli
Ravno sem prišel s Krka. Tam so virusi Denga ravno delali množični samomor ker so brali Zurnal
Žurnal kupljen s strani madžarov in sedaj oglašujejo ko kreteni vsak dan nove "strašljive" stvari...kmalu greste na ignore tako kot tisto sranje od ekipa24...nobene kvalitete in znanja več, samo natolcevanje po navodilih nadrejenih! ŽALOSTNO
Zapret meje z Italijo in Hrvaško, sicer bomo mi zaprti v jeseni.
tudi lani so jim to predlagali, pa se ni zgodilo.
Zaprešp al pa ne, bodeš zaprt tam sredina septmebra- najmanj- pa ne zaradi bolezni ampak ukazov iz vrha EU
Žal Hrvatarji držijo Kalimerota za jajca in zaprtja ne bo.
ce ne bo zaprtja, potem ocitno ne gre za tako smrtonosen virus in naj nehajo zajebavat
Zapret mejo z hrvatijo! Sicer beta ni še nič, boste videli ko pride jj virus. 100% umrlivost!
Če smo vse te leve viruse do sedaj preživeli, bodemo tudi JJ virus
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Alfa, beta, gama, evo kura. vama i delti ...
ko pride varianta zeta-jones bo šele noro.. vsi jo bodo hotel dobit.
še bo lušno...
Korona FAŠISTIČNO ustrahovanje!
Če bi janša lahko, bi Ljubljano pobarval v temno rdeco regijo do nadaljnjega.
Kaj pa alfa in omega Slovenska različica korona virusa ? ? ?
izumrla še preden so jo najdli
Ravno sem prišel s Krka. Tam so virusi Denga ravno delali množični samomor ker so brali Zurnal
Žurnal kupljen s strani madžarov in sedaj oglašujejo ko kreteni vsak dan nove "strašljive" stvari...kmalu greste na ignore tako kot tisto sranje od ekipa24...nobene kvalitete in znanja več, samo natolcevanje po navodilih nadrejenih! ŽALOSTNO
Zapret meje z Italijo in Hrvaško, sicer bomo mi zaprti v jeseni.
tudi lani so jim to predlagali, pa se ni zgodilo.
Zaprešp al pa ne, bodeš zaprt tam sredina septmebra- najmanj- pa ne zaradi bolezni ampak ukazov iz vrha EU
Žal Hrvatarji držijo Kalimerota za jajca in zaprtja ne bo.
ce ne bo zaprtja, potem ocitno ne gre za tako smrtonosen virus in naj nehajo zajebavat
Zapret mejo z hrvatijo! Sicer beta ni še nič, boste videli ko pride jj virus. 100% umrlivost!
Če smo vse te leve viruse do sedaj preživeli, bodemo tudi JJ virus