Slovenija
2189 ogledov

Desetkilometrski zastoj, ne vozite po teh cestah!

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Idioti 08:45 15.oktober 2023.

    Gledam AUS serijo "prometna policija" . Tam za ugotavljanje hitrosti ni potreben radar , ampak je zadosti, če policija pelje za teboj in pogleda na svoj števec hitrosti ! Zakaj ni v predoru Šentvid STALNO PRISOTNA POLICIJA in kaznuje striktno ...prikaži večo vse , ki vozijo tudi 3km preveč . Zgleda , da se DARS in Država ne zavedata kakšen kaos bi nastal v LJ , če bi se v predoru zgodil požar in uničil betonski svod tunela. 1000X CENEJE bo , da postavite v tunelu 4 radarje v eno smer in 4 radarje v drugo smer

  • Idioti 08:56 15.oktober 2023.

    DARS -u pa sledeče . Zakaj ni radarja v tunelu Golovec ! Če mislite strašiti samo s škatlo , ste se dober zajebal . Mi , ki se držimo striktno omejitev izpadamo idioti in maloumni , ko nas drugi prehitevajo ...prikaži več čez 100 na uro in to v vseh tunelih ringa . Zakj se držim omejitev . Zato ker mi je to služba in si ne morem privoščiti , da v enem dnevu zgubim plačo in vozniško.

  • Idioti 08:50 15.oktober 2023.

    Kdaj mislijo šefi PP poslat na cesto policiste , da naredijo red , glede neimetja luči na njih, ko je tema ! KOLESARJI a ste mal fentani v glavo , da se spravite kolesarit po jutranji temi v službe brez ...prikaži večz luči SPREDAJ in zadaj , pa še v kakšni črni varianti oblačil ! Ko voznik pripelje do desnega zavijanja , vidi luči , ne vidi pa kolesarja brez nje, Isto je pri levem zavijanju , kjer zgleda mislijo , da bomo poleg vsega iskali še kolesarje v temi !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.