Ni zatajil dež ampak vremenoslovci , ki so. Dva tedna naprej napovedovali deževje. Novinarji pa potem kot nori to obesate na veliki zvon kot da znajo res napovedati za 14 dni naprej. Se za naslednji dan falijo
Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij
..........>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
Dež je tak, kakršnega naredijo ali pa ne. Geoterorizem pa smo omogočili kar volilci sami, saj vedno znova dajemo priložnost tistim, ki vidijo možnost zaslužka samo v hlapčevanju. Tako so za nekaj judeževih grošev in fototerminov prodali naše zdravje, ekonomijo,… ...prikaži več, suverenost in tudi okolje. Kimavci se strinjajo z vsem, kar zahteva EU, tamkajšnji voluharji pa bi prodali še svojo mater....kdor opazuje in razmišlja, mu vse to ni tuje. Ostali pa - kmalu 'dobro jutro'.
Prilika, da SDSs banda razpiše referendum za dež...
ha ha ha
Že stojim pred upravno enoto da podpišem. Ker tole da ni dežja je gotovo golob kriv 😉
Ni zatajil dež ampak vremenoslovci , ki so. Dva tedna naprej napovedovali deževje. Novinarji pa potem kot nori to obesate na veliki zvon kot da znajo res napovedati za 14 dni naprej. Se za naslednji dan falijo
Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ..........>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
Dež je tak, kakršnega naredijo ali pa ne. Geoterorizem pa smo omogočili kar volilci sami, saj vedno znova dajemo priložnost tistim, ki vidijo možnost zaslužka samo v hlapčevanju. Tako so za nekaj judeževih grošev in fototerminov prodali naše zdravje, ekonomijo,… ...prikaži več, suverenost in tudi okolje. Kimavci se strinjajo z vsem, kar zahteva EU, tamkajšnji voluharji pa bi prodali še svojo mater....kdor opazuje in razmišlja, mu vse to ni tuje. Ostali pa - kmalu 'dobro jutro'.
Moj predlog je : državni praznik gasilcev in civilne zaščite- dela prosti dan. Najmanj to si zaslužijo.
Prej bi rekel da so vremenoslovci zatajili,ne pa dež!!!