Šport /sport/olimpijske-igre

Direktor skakalnega svetovnega pokala za ZOI napovedal nove ukrepe

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • munja 16:39 06.februar 2026.

Pertile, kaj se pa zdaj napihuješ in pametuješ, kje ste bili pa prejšnja leta s temi kontrolami??? Samo vi ste krivi, da je bilo toliko škandalov in nihče drug!!!!!!!!!!!!!! Da vam niso drugi na pladnju prinesli posnetkov, bi še vedno ...prikaži več tavali v temi, bedniki.

luckyss1 17:39 06.februar 2026.

Nein, Nein, Neinneinein, Nein Nein, Nein, Nein, No.....Kreten švabski in vsi okrog njega

• cigomigo 17:52 06.februar 2026.

Sem slišal,,oziroma se govori, da bo Ender 3 izvajal analne preglede skakalcev in to samo zato da bi videl kdo vse leze v RIT

Garancija 20:45 06.februar 2026.

Nov ukrep bo,da Domen ne bo smel več skakati,ker se je vpisal na šolo za letalstvo

• cigomigo 18:03 06.februar 2026.

Je rekla zadnjič tanja flaškon ko jo je jebal janet janša, da se mu naj za kazen kurec stanjša

• smith2 04:22 07.februar 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 8.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.