Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem zaradi prevare izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi… ...prikaži več pomagal povrniti moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.«
Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmailcom
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem zaradi prevare izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi… ...prikaži več pomagal povrniti moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmailcom
Pogačarja je bilo treba ustaviti, če ni šlo zlepa, pač zgrda...
Ustavil ga je kamen na cesti. Nekateri pred njim so šli mimo, on pa ga pač ni opazil v gneči
Ma daj, ne seri!!! Že zopet zarota, kajne??? Je pač zapeljal na kamen, na katerega bi lahko kdorkoli, ampak je pač imel smolo, da je ravno on naletel.
https://x.com/ProCyclingStats/status/2093750639729803419
Janez_533, da se ne boš razpočil, imaš posnetek predmeta, ki je zrušil Pogačarja...Saj boš znal odpreti, kajne???!!!