Šport /sport/kolesarstvo

Pred Pogačarjem na tleh tudi Roglič, za konec še presenečenje

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Slovenian45 20:18 29.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem zaradi prevare izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi ...prikaži več pomagal povrniti moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmailcom

• mateja04 19:10 29.avgust 2026.

Pogačarja je bilo treba ustaviti, če ni šlo zlepa, pač zgrda...

eeee 19:28 29.avgust 2026.

Ustavil ga je kamen na cesti. Nekateri pred njim so šli mimo, on pa ga pač ni opazil v gneči

• Janez_533 19:57 29.avgust 2026.

Ma daj, ne seri!!! Že zopet zarota, kajne??? Je pač zapeljal na kamen, na katerega bi lahko kdorkoli, ampak je pač imel smolo, da je ravno on naletel.

• mateja04 20:14 29.avgust 2026.

https://x.com/ProCyclingStats/status/2093750639729803419

• mateja04 20:16 29.avgust 2026.

Janez_533, da se ne boš razpočil, imaš posnetek predmeta, ki je zrušil Pogačarja...Saj boš znal odpreti, kajne???!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.